Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους για το «Φεγγάρι μου»

Τι είπε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου που απέσυρε το «Φεγγάρι μου»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για την απώλεια της μητέρας του, ενώ σχολίασε και την απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου να αποσύρει από το πρόγραμμά της το τραγούδι «Φεγγάρι μου», μετά τη διαφημιστική χρήση του κομματιού με αλλαγές από γνωστή αλυσίδα, όπου συμμετείχε ο Τάσος Μπουγάς.

Ο μουσικοσυνθέτης θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου κι απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στo Breakfast@Star.

Αναφερόμενος αρχικά, στην απώλεια της μητέρας του, δήλωσε… «Πολλές φορές, όταν μιλάω για τη μητέρα μου, μου λένε πως ίσως να μην ήμουν ίδιος αν δεν την είχα χάσει. Ας μην την είχα χάσει, και ας μην ήμουν ίδιος».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tasos Tryfonos (@tasostrifonos)

Η απάντηση του Γιώργου Θεοφάνους για το «Φεγγάρι μου»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση της Νατάσας Θεοδωρίδου να αφαιρέσει το κομμάτι «Φεγγάρι μου» από το πρόγραμμά της.

«Το τραγούδι ανήκει στον συνθέτη και τον στιχουργό. Ίσως η Νατάσα το ένιωσε έτσι και γι’ αυτό το αφαίρεσε από το πρόγραμμά της. Σήμερα, ένας νέος τραγουδιστής σκέφτεται πού θα επενδύσει τα χρήματα που θα κερδίσει», είπε κλείνοντας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!