Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Μέγκι Ντρίο στο ontime24: “Έχω βιώσει ρατσισμό στην τηλεόραση”

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε αποκλειστικά στο ontime24. Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε το γνωστό μοντέλο, ανάμεσα σε άλλα απάντησε και για τον κανιβαλισμό στην τηλεόραση. Επιπλέον, μίλησε για την απώλεια της μητέρας της, την συνεργασία της με την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και για τον ρατσισμό που έχει βιώσει και στην τηλεόραση. Επιπλέον, μιλάει και για τον χωρισμό της έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης.

Η Μέγκι Ντρίο στο ontime24

Πιο αναλυτικά το πανέμορφο μοντέλο είπε για την φάση που διανύει: “Κοίτα δεν μπορώ να σου πω πως ήταν μια εύκολη χρονιά. Αρχικά, χώρισα έπειτα από 3,5 χρόνια σχέση. Άλλαξα σπίτι, άλλαξα καθημερινότητα από ‘κει που υπήρχε μια σχέση 3,5 χρόνια και είχα μια σταθερά αυτό άλλαξε. Ξυπνούσαμε κάθε μέρα μαζί, είχαμε την καθημερινότητα μας. Αυτό άλλαξε.”.

Επιπλέον, η Μέγκι για τον χωρισμό της αναφέρει: “Είχαμε την ρουτίνα μας. Βέβαια, πολλές φορές οι άνθρωποι φεύγουν για καλό. Δεν στο λέω επειδή πληγώθηκα. Όμώς η αρχή είναι πάντα δύσκολη. Σε αυτή την περίπτωση είναι για το καλό όλων και το δικό μου και το δικό του.”

Έπειτα συμπλήρωσε: “Μέχρι να βρω λίγο τα πατήματα μου, να ξαναφέρω… την φωλίτσα μου λέω εγώ, να την ξαναστήσω. Ήταν δύσκολο.”

Επιπλέον, το μοντέλο έκανε αναφορά και στην απώλεια της μητέρας της: “Όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά γιατί υπήρχε και η απώλεια της μητέρας μου. Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Δηλαδή μιλάμε για 7ωρα και 8ωρα στο τηλέφωνο. Χρειάστηκε να επισκεφτώ έναν ψυχολόγο. Χρειάστηκε μια φάση να κάτσω και να μην κάνω τίποτα. Αυτή την στιγμή με πετυχαινείς καλύτερα. Την δουλειά δεν την σταματάω ποτέ.”

“Γιατί να τον μειώνεις;”

Αρχικά, η Μέγκι Ντρίο ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον κανιβαλισμό που γίνεται στην τηλεόραση. Το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά: “Θα σου φέρω ένα παράδειγμα. Βλέπαμε το καλοκαίρι μια πρωινή εκπομπή. Μια υπήρχε το καλοκαίρι. Σε αυτή η παρουσιάστρια είπε για ένα φίλο μου μοντέλο τον Στιβ Μιλάτο. Από μια η οποία δεν είναι καν παρουσιάστρια. Προσπαθεί να γίνει. Τι είναι αυτό το αγόρι τι κάνει; Αυτό το παιδί παλεύει. Εχει κάνει τεράστιες καμπάνιες στην Ασία. Μάθε ενημερώσου. Δεν είναι κρίμα.”

Εν συνεχεία πρόσθεσε: “Κόβεις τα πόδια στο παιδί κατευθείαν. Είναι και μια μορφή bullying αυτό!”.

“Έχω βιώσει ρατσισμό στην τηλεόραση”

Παράλληλα, το γνωστό μοντέλο ανέφερε και τον ρατσισμό που έχει βιώσει και στην τηλεόραση: “Έχω βιώσει ρατσισμό στην τηλεόραση, έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια, αλλά όχι μπροστά μου.” Ενώ, συνέχισε: “Τα κακά λόγια στην τηλεόραση δεν τα λένε μπροστά σου, μόνο από πίσω σου…”.  Τέλος, για το σχόλιο της Super Κική απάντησε: “Σαφώς και πρόκειται για ρατσιστικό σχόλιο, σε ακούνε παιδιά. Ενώ εσύ λες αυτά τα παιδιά θα καταλήξουν στο σχολείο και θα λένε οι Αλβανοί κάνουν μάγια τέλος το είπε η Super Κική.”

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!