Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τανιμανίδης για Μαυρίδη: Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε

«Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε». Στη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Μαυρίδη με αφορμή την επανένωσή τους και το Reunion αναφέρθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της ταξιδιωτικής τους εκπομπής.

Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραδέχτηκε ότι η σχέση τους δεν είναι ίδια με αυτή που είχαν όταν παρουσίαζαν το World Party καθώς μέσα στα 10 χρόνια που μεσολάβησαν πέρασαν από διάφορα στάδια, με το μεγαλύτερο διάστημα να έχουν κόψει κάθε επαφή.

«Το Reunion ξεκίνησε σαν μια ιδέα όταν αρχίσαμε να μιλάμε και πάλι με τον Γιώργο μετά από μια μακρά περίοδο σιωπής. Ήταν δεδομένο ότι επειδή έχουμε το μικρόβιο μέσα μας, θα συζητήσουμε και πάλι για το ταξίδι. Στη συνέχεια έγινε σχέδιο, το σχέδιο έγινε πράξη και βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στην Ουγκάντα, το πρώτο μας ταξίδι στο Reunion.

Είχα ένα άγχος στην αρχή για το πως θα δουλέψει αυτό εδώ. Δεν έχουμε την ίδια σχέση που είχαμε πριν δέκα χρόνια με τον Γιώργο. Είχαμε να τα πούμε πολύ καιρό αλλά, μέσα σε λίγες ημέρες έχουμε ξεφύγει ήδη. Έχουμε ήδη αρχίσει τις χαζομάρες σαν, όπως ήμασταν παλιά σαν να ήμασταν 15χρονα. Σίγουρα με την τριβή και τα ταξίδια αυτό θα γίνεται και πιο δυνατό.

Ό,τι και να φέρει το επόμενο ταξίδι, ό,τι και να φέρει το Reunion εγώ είμαι έτοιμος και θέλω να το ζήσω» παραδέχτηκε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!