Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

85η Αυγούστου! Για μπάνιο στην παραλία του Φλοίσβου οι Αθηναίοι

Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου δεν φαίνεται να περνάει ο «πονοκέφαλος» της ανομβρίας

Μπορεί σιγά σιγά να πλησιάζουμε στον Νοέμβριο, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες -κυρίως τις μεσημεριανές ώρες- κάνουν πολλούς στο λεκανοπέδιο της Αττικής να μετράνε την 85η Αυγούστου αναζητώντας ανάσες δροσιάς στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

85η Αυγούστου

Χαρακτηριστικές είναι τα παρακάτω σημερινά στιγμιότυπα του φωτογράφου Νίκου Παναγιωτόπουλου από το πρακτορείο Intime News. Με το θερμόμετρο να παραμένει σκαρφαλωμένο στους 23-24 βαθμούς Κελσίου, πολλοί -όχι μόνον οι παραδοσιακοί χειμερινοί κολυμβητές- είναι αυτοί που αποφάσισαν να κάνουν μια φθινοπωρινή βουτιά στον Φλοίσβο. Άλλοι πάλι επέλεξαν να μη βουτήξουν και αρκέστηκαν στη θέα της θάλασσας.

85η Αυγούστου

Σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δεδομένα, η… παράταση των υψηλών θερμοκρασιών θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, αφού μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου δεν φαίνεται να καταφθάνει στη χώρα κάποια σοβαρή διαταραχή που θα δώσει λύση στον «πονοκέφαλο» της ανομβρίας.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν ότι θα «μείνουμε» χωρίς βροχή μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι μέχρι τις 4-5 Νοεμβρίου δεν αναμένονται σημαντικά φαινόμενα βροχής, ενώ υπάρχουν περιοχές που καθ’ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου δεν έχουν δεχθεί καθόλου βροχή, γεγονός που θεωρείται ασυνήθιστο για την εποχή. Τι λένε τα νέα δεδομένα για τον καιρό την 28η Οκτωβρίου; Η μετεωρολογική πρόβλεψη για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου είναι θετική, καθώς ο καιρός αναμένεται καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Ωστόσο, αναμένεται ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο τις επόμενες ημέρες, χωρίς ωστόσο να συνοδεύεται από σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σχετικά ήπιες για την εποχή, κυμαινόμενες μεταξύ 22 και 25 βαθμών Κελσίου στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!