Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κλόντια Σίφερ: Αναπολεί το ελληνικό καλοκαίρι!

Το top model των 90s δύο μήνες μετά δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η Κλόντια Σίφερ στην Ελλάδα! Το εμβληματικό top model των 90s και ηθοποιός από τη Γερμανία Κλόντια Σίφερ μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις ημέρες που πέρασε στην Ελλάδα το καλοκαίρι.

Η Κλόντια Σίφερ βρέθηκε στις γραφικές Σπέτσες, στην Κορώνη Μεσσηνίας, ενώ έκανε tour και στην πρωτεύουσα επισκεπτόμενη αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που προτιμά τους ελληνικούς προορισμούς. Και το 2023 είχε χαλαρώσει σε ονειρεμένες παραλίες και είχε απολαύσει ηλιοβασιλέματα, που της έχουν μείνει αξέχαστα.

Φέτος, η 54χρονη καλλονή βρέθηκε ακόμα στη Σαντορίνη, όπου απόλαυσε το τοπίο, τον ήλιο, τα νερά αλλά και το ελληνικό φαγητό.

Στις φωτογραφίες μοιράστηκε τα αγαπημένα της τοπία, όπως ένα παραθαλάσσιο χωριό, αλλά και το πολυτελές ξενοδοχείο με πισίνα στο οποίο διέμεινε. Επίσης, τη βλέπουμε να ποζάρει με ένα φλοράλ φόρεμα με φόντο τα καΐκια αλλά και το ηλιοβασίλεμα.

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλοκαιρινές αναμνήσεις της Παρθένου». Η Κλόντια Σίφερ έχει γενέθλια στις 25 Αυγούστου, τα οποία μάλιστα γιόρτασε στην Ελλάδα, γι’ αυτό και ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου.

 

Να σημειώσουμε ότι η Γερμανίδα καλλονή έρχεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα και μάλιστα δεν σταματά να αποθεώνει τις ομορφιές της. Κάθε καλοκαίρι ανεβάζει φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται στη χώρα μας και εκθειάζει στους εκατομμύρια followers της τα τοπία, τις ελληνικές θάλασσες, τα παραδοσιακά φαγητά αλλά και τη ζεστασιά των ανθρώπων που τη συναντούν.

 

 

Η… χρυσή καριέρα

Η αναγνώρισή της  άρχισε με τη διαφήμιση των τζιν Guess Jeans. Πρωτοανέβηκε στην πασαρέλα το 1988 με την υποστήριξη του σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ για την εταιρεία Chanel, με τον τελευταίο να την χαρακτηρίζει μούσα του. Από τότε διέγραψε μια χρυσή καριέρα στις πασαρέλες, στα περιοδικά και όχι μόνο.

Τη δεκαετία του ’90 είχε αποκλειστικό διαφημιστικό συμβόλαιο με τις εταιρείες Revlon, Pepsi, Ebel, L’Oréal, Citroën, H&M και Victoria’s Secret. Αργότερα διαφήμισε και προϊόντα των Louis Vuitton, Dom Pérignon και Dolce & Gabbana.

Μάλιστα, η ημερήσια αμοιβή της το 1995 ανερχόταν σε 25.000 ως 75.000 μάρκα!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!