Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μέγκι Ντρίο για Στιβ Μιλάτο: “Είναι αξιοπρεπέστατος! Γιατί να τον μειώνεις;”

“Είναι αξιοπρεπέστατος! Γιατί να τον μειώνεις”, είπε η Μέγκι Ντρίο στο ontime24.gr. Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε το γνωστό μοντέλο, ανάμεσα σε άλλα απάντησε και για τον κανιβαλισμό στην τηλεόραση.

“Γιατί να τον μειώνεις;”

Η Μέγκι Ντρίο ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον κανιβαλισμό που γίνεται στην τηλεόραση. Το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά: “Θα σου φέρω ένα παράδειγμα. Βλέπαμε το καλοκαίρι μια πρωινή εκπομπή. Μια υπήρχε το καλοκαίρι. Σε αυτή η παρουσιάστρια είπε για ένα φίλο μου μοντέλο τον Στιβ Μιλάτο. Από μια η οποία δεν είναι καν παρουσιάστρια. Στην προσπάθεια βρίσκεται. Τι είναι αυτό το αγόρι τι κάνει; Αυτό το παιδί παλεύει. Εχει κάνει τεράστιες καμπάνιες στην Ασία. Μάθε ενημερώσου. Δεν είναι κρίμα.”

Εν συνεχεία πρόσθεσε: “Κόβεις τα πόδια στο παιδί κατευθείαν. Είναι και μια μορφή bulling αυτό!”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ontime (@ontime24.gr)

Για την απώλεια της μητέρας της είχε δηλώσει:“Όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο ψυχολογικά γιατί υπήρχε και η απώλεια της μητέρας μου. Οι σχέσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Δηλαδή μιλάμε για 7ωρα και 8ωρα στο τηλέφωνο. Χρειάστηκε να επισκεφτώ έναν ψυχολόγο. Χρειάστηκε μια φάση να κάτσω και να μην κάνω τίποτα. Τώρα βέβαια είμαι πολύ καλύτερα. Την δουλειά δεν την σταματάω ποτέ.”

Μείνετε συντονισμένοι για ολόκληρη την συνέντευξη της Μέγκι Ντρίο. Έχει προτάσεις για την τηλεόραση;
Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!