Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Δαλάκα: Η έκπληξη στην Όλγα Πηλιάκη στην Ισπανία

Με συνεργό τον Στέλιο Χανταμπάκη τους επισκέφθηκε στο σπίτι τους

Μία όμορφη έκπληξη ετοίμασε ο Στέλιος Χανταμπάκης στη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη, κανονίζοντας με την Κατερίνα Δαλάκα να τους επισκεφθεί στο σπίτι τους στην Ισπανία.

Η οικογένεια Χανταμπάκη στην Ισπανία.

 

Στέλιος Χανταμπάκης και Όλγα Πηλιάκη έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό οικογενειακώς μια νέα ζωή στη Μαδρίτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αφορμή για αυτό στάθηκε η μεταγραφή του 11χρονου γιου τους σε ισπανική ομάδα ποδοσφαίρου.

Στο νέο τους ξεκίνημα, Όλγα Πηλιάκη και Στέλιος Χανταμπάκης μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά τους, που αποτελεί μια νέα αρχή για κάθε μέλος της οικογένειάς τους.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου ο Στέλιος Χανταμπάκης «ανέβασε» σειρά από βίντεο από την έκπληξη που ετοίμασε για τη σύζυγό του, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα.

 

Στην αρχή η Όλγα Πηλιάκη καταγράφεται να μαγειρεύει, προκειμένου να υποδεχτεί για φαγητό ένα φιλικό τους ζευγάρι.

Ωστόσο, όταν χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού, η Όλγα Πηλιάκη έμεινε με το στόμα ανοιχτό, αφού αντίκρισε απέναντί της τη φίλη της, Κατερίνα Δαλάκα.

Η έκπληξη της Όλγας Πηλιάκη ήταν μεγάλη, με τις δύο γυναίκες να αγκαλιάζονται, χαρούμενες που βλέπουν από κοντά η μία την άλλη.

Μετά το φαγητό το έριξαν στη «σιέστα», με τον Στέλιο Χανταμπάκη να καταγράφει τη σύζυγό του και την Κατερίνα Δαλάκα σε στιγμές χαλάρωσης.

 

Ο μικρός είναι ταλέντο

Ο γιος του ζευγαριού ο Μανώλης ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με το ποδόσφαιρο και ονειρεύεται να κάνει μια μεγάλη καριέρα στον χώρο. Άλλωστε, πολλές φορές ο Στέλιος Χανταμπάκης τον έχει συνοδέψει σε διάφορες ακαδημίες ανά τον κόσμο και μάλιστα με τη συμβολή και τη συμβουλή του φίλου του από το Survivor Λάμπρου Χούτου που έχει παίξει στο εξωτερικό και ξέρει κάτι παραπάνω από τις διαδικασίες.

Εκείνος ήταν από τους πρώτους που βλέποντας τον Μανώλη να παίζει στα πρώτα του κιόλας βήματα, είπε στον Στέλιο πως ο μικρός είναι ταλέντο και θα πρέπει να τον βοηθήσουν να ανθίσει. Ανάλογη ήταν και η αντίδραση του Έλληνα της Real Μαδρίτης Παναγιώτη Τσίκνα, ο οποίος ανήκει στο προπονητικό team της ομάδας και της ακαδημίας. Εκεί είχαν πάει οικογενενειακώς πέρυσι και φέτος πήραν την απόφαση και εγκαταστάθηκαν μόνικα στην Ισπανία.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!