Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Τούνη: Η ανακαίνιση στο σπίτι της πεθεράς της

Έδειξε στο Instagram το πριν και το μετά από το πατρικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχοβα

Η Ιωάννα Τούνη, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, έδειξε τις αλλαγές που έκανε και πώς ήταν πριν το πατρικό σπίτι του αγαπημένου της Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχοβα.

Η Ιωάννα Τούνη μετρά περισσότερους από 1.000.000 followers και κρατά καθημερινή επαφή με το κοινό της στο Instagram, καταφέρνοντας να μοιράζεται κάθε στιγμή της ζωής της. Η γνωστή influencer δεν σταματά ούτε τα Σαββατοκύριακα να δείχνει πώς περνά με την οικογένειά της και τους φίλους της.

Χθες, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους Πάρη βρέθηκαν στο σπίτι στην Αράχοβα, από όπου κατάγεται το γνωστό μοντέλο.

 

Ιωάννα Τούνη: Το πριν και το μετά

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δείξει τις αλλαγές που έχουν κάνει στο πατρικό του συντρόφου της, καθώς το ανακαίνισαν πρόσφατα. «Ένας before & after στα πράγματα που έχουμε φτιάξει στο σπίτι… Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη θα κάνουμε κι άλλα πράγματα.

 

Το πριν και το μετά στο σαλόνι.

 

Ήθελα να το κάνουμε λίγο πιο μοντέρνο, φιλόξενο, πιο cozy και σύγχρονο, αλλά να κρατήσουμε όλο το στυλ της γιαγιάς για να μην πάθει καμιά καρδιακή προσβολή η μαμά του Δημήτρη, αν τα βγάλουμε όλα από εδώ μέσα» ανέφερε στο instagram αποκαλύπτοντας το makeover.

Έχοντας πάντα στο μυαλό της να μην ενοχλήσει την πεθερά της, άλλαξε απλώς το χρώμα των επίπλων και πρόσθεσε νέες πινελιές που αναβάθμισαν το σπίτι.

Φυσικά, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις αλλαγές στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους ακολούθους της. Σε αυτές καταγράφεται το «πριν» και το «μετά» της κατοικίας στην Αράχοβα, με την κουζίνα, την τραπεζαρία και το σαλόνι να έχουν διακοσμηθεί με νέα έπιπλα, αλλά και πιο φωτεινά χρώματα στους τοίχους.

Το πριν και το μετά στην κουζίνα.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!