Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Γιώργος Δασκαλάκης στη Freddo: «Δεν είναι φτιαχτός ο Γολγοθάς με την υγεία μου!» (ΦΩΤΟ)

Της Χριστιάνας Μπακατσιά- Εφημερίδα Freddo

 

Ανέβηκε τον δικό του Γολγοθά κι όμως… «αναστήθηκε»! Για τον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Δασκαλάκη, που ξεκίνησε από τη Ρόδο, το νησί του, για να κατακτήσει το όνειρο, οι ευκαιρίες όχι μόνο δεν χαρίστηκαν αλλά οι δυσκολίες «ξεφύτρωναν» σχεδόν κάθε του βήμα. Αυθεντικός, ντόμπρος, με αυτοσαρκασμό κι ένα ζεστό χαμόγελο που σε κερδίζει αμέσως ο Γιώργος Δασκαλάκης ανοίγει την καρδιά του σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Freddo! Ο τραγουδιστής που έδωσε τη δική του μάχη με την υγεία του και την κερδίζει, βάζει φωτιά στις πίστες της Αθήνας, ξεσηκώνει και με την φωνή του αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας.

 

Premiera stage μαζί με Θέμη Αδαμαντίδη και Άντζελα Δημητρίου! Πες μου για αυτή την συνεργασία.

Εντάθηκα στο ήδη υπάρχον σχήμα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί είναι μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία. Με αγκάλιασαν οι υπόλοιποι καλλιτέχνες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ο ιδιοκτήτης Τάσος Στρίγκας μου έκανε την πρόταση και την αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά! Συνεχίζουμε δυναμικά και η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκινητική! Είμαστε νομίζω το μόνο σχήμα που πάει Τετάρτη με Σάββατο! Ο Έλληνας έχει ανάγκη από την διασκέδαση και θέλει να ξεφύγει από όλα αυτά που τον απασχολούν…

 

Υπάρχουν αντιζηλίες στο χώρο;

Σε όλες τις δουλειές υπάρχουν, έτσι και στη δίκη μας. Εγώ ότι κατάφερα και ότι έχω δημιουργήσει το έχω κάνει μόνος μου! Δεν στηρίχτηκα ποτέ σε πλάτες άλλων ούτε λειτούργησα εις βάρος κανενός και είμαι περήφανος για αυτό… Δεν ασχολούμαι με τις αντιζηλίες, μιλάω με την δουλειά μου.

 

Τι έχουν πει για εσένα που σε πείραξε πολύ;

Κάποιοι διέδιδαν ότι το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζα ήταν «φτιαχτό» προκειμένου να δημιουργήσω ντόρο γύρω από το όνομά μου! Εύχομαι να μην ζήσουν ότι έζησα και να μην ταλαιπωρηθούν ποτέ όσο εγώ! Δεν είμαι χαζός να βγω να πω ότι έχω πρόβλημα υγείας και να μην ισχύει…Ποιος επιχειρηματίας θέλει έναν τραγουδιστή που αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα;

 

Πως σου φάνηκε η διαφήμιση της Άντζελας; Έγινε μεγάλος ντόρος και κάποιοι απαίτησαν να αποσυρθεί γιατί προάγει την βία των γυναικών!

 

Αν κάποιοι πιστεύουν ότι η Άντζελα ευθύνεται για αυτό τι να πω; Είμαστε για κλάματα σαν χώρα, είναι δυνατόν; Εγώ θα σου πω κάτι που πιστεύω πολύ. Όλοι όσοι ασχολούνται είτε καλοπροαίρετα είτε όχι, διαφήμιση της κάνουν! Κάθομαι μαζί της τα βράδια στο καμαρίνι, διαβάζουμε τα σχόλια και γελάμε!

 

Σε πρόσφατη συνέντευξη είπες πως θα χρειαστεί να κάνεις κι άλλο χειρουργείο για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με το στομάχι σου…

 

Ψάχνουμε με τους γιατρούς να βρούμε μία λύση για το πρόβλημά μου. Θα χρειαστεί σίγουρα να κάνω κάτι, αλλά άλλο χειρουργείο η κατάστασή μου δεν παίρνει! Θα το κάνω σε ανύποπτο χρόνο και κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα…

ce4c4639-d656-4894-a24d-424601de762f

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις Αθήνα και Ρόδο όπου βρίσκεται η οικογένειά σου;

 

Είμαι συνεχώς μέσα σε ένα αεροπλάνο.Αλλά αυτή είναι η ζωή μου… Πηγαινοέρχομαι και στην Γερμανία όπου έχω κάποιες επιχειρήσεις! Ήταν μια απόφαση που πήραμε με την σύζυγό μου και θέλουμε τα παιδιά να μεγαλώσουν στην Ρόδο.

 

Πιστεύεις στα θαύματα;
Ναι, έτσι κι αλλιώς είμαι ζωντανή απόδειξη ενός θαύματος! Το ότι ζω μετά ένα φριχτό ιατρικό λάθος, είναι θαύμα!  Κάθε μέρα πρέπει να ζω με φαγητό βάρους μέχρι 60 γραμμάρια. Ζύγιζα κάποτε 267 κιλά, αλλά ένα ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια επέμβασης για να αδυνατίσω, έκανε κόλαση την καθημερινότητά μου. Ήταν πριν δέκα χρόνια όταν αποφάσισα να αδυνατίσω και υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση, όπου μου τοποθέτησαν γαστρικό μανίκι. Σημαντικές παραλείψεις του γιατρού, μου προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές. Ευτυχώς όμως ζώ…»

 

 

Γιώργο τι ετοιμάζεις τώρα;

Μετά το τραγούδι «Δως μου την δύναμη» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία ,ετοιμάζω κάτι που θα πέσει σαν κεραυνός, κάτι μεγάλο και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Υπογράφει τα νέα μου τραγούδια ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που έχει διαγράψει την δική του λαμπρή πορεία! Μακάρι να μπορούσα να σου πω το όνομα… Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενος για την τιμή που μου κάνει!

 

ca5536f4-de32-4c80-891c-82776055618f

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!