Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω»

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μίλησε για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω». Ο Δημήτρης Μοθωναίος βρέθηκε καλεσμένος στο «Buongiorno» και μίλησε μεταξύ  άλλων για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος αποκάλυψε πως ο ρόλος του ως «Χάρυ» στη σήριαλ «Παραλία» της ΕΡΤ ολοκληρώνεται σε λίγα επεισόδια, απάντησε πρώτη φορά για τη λήξη της συνεργασίας του με την μάνατζερ του, Έλενα Χριστοπούλου.

«Έκανα διάφορες αλλαγές φέτος σε όλους τους συνεργάτες, άλλαξα και λογιστή. Αλλάζουμε. Δεν τσακώνομαι με τους ανθρώπους, οι κύκλοι συνεργασίας ολοκληρώνονται και κλείνουν. Αλλάζουμε συνεργάτες, δεν είναι κάτι φοβερό» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η Φαίη Σκορδά τότε είπε «Οι συνεργασίες τελειώνουν, δεν σταματούν οι σχέσεις…» με τον ηθοποιό να… γελάει.

«Οι συνεργασίες-σχέσεις, η λεγόμενη mamager» ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Έχω μάνα, δεν ψάχνω. Γνωρίζω ότι οι επαγγελματικές σχέσεις αν μπερδεύονται με αυτά, κάτι δεν πάει καλά» τόνισε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θεωρούνταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Έλενας Χριστοπούλου, ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει διακοπεί και μάλιστα όχι μόνο σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και στα social media.

Από την ομάδα της Έλενα Χριστοπούλου λείπει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είχε αναπτύξει σχεδόν οικογενειακούς δεσμούς με την μάνατζερ μοντέλων αποκαλώντας τη πολλές φορές «μαμά». Η Ηλιάνα αποφάσισε να διακόψει την όποια επαγγελματική σχέση είχαν, ενώ πλέον οι δυο τους φαίνεται να μην έχουν καμία γενικότερη επαφή.

Όλα τα viral video εδώ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!