Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Ράπτη: Ο πρώην σύζυγός της παντρεύτηκε τον “κλώνο” της

Με παρόμοιο νυφικό και χτένισμα η ξανθιά νύφη, με το ίδιο κοστούμι που φόρεσε και στον πρώτο γάμο του ο γαμπρός

Ο Κίμωνας Μπάλλας είναι ο πρώην σύζυγος της Έλενας Ράπτη, με την οποία παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο το 2019. Οι δυο τους χώρισαν δύο χρόνια αργότερα. Τώρα ο αστυνομικός Κίμωνας Μπάλλας παντρεύτηκε στα Τρίκαλα την αγαπημένη του Χρύσα Παπαντωνίου. Κουμπάροι του ζευγαριού η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Κοντοτόλη, και ο σύντροφός της, πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Να σημειώσουμε ότι ο αστυνομικός Κίμωνας Μπάλλας έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα. Μάλιστα, η νύφη μοιάζει απίστευτα με την υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Ράπτη ενώ είχε και παρόμοιο wedding look.

 

Ο Κίμωνας Μπάλλας με τη Χρύσα Παπαντωνίου.
Το μυστήριο τελέστηκε στα Τρίκαλα.

 

Από την άλλη, ο γαμπρός ήταν ντυμένος ακριβώς όπως στον πρώτο γάμο του, με μαύρο κοστούμι και παπιγιόν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να φόρεσε το ίδιο κοστούμι που φόρεσε στον πρώτο του γάμο. Ενώ η Χρύσα Παπαντωνίου φόρεσε παρόμοιο με την Έλενα Ράπτη δαντελένιο νυφικό και είχε τα μαλλιά της κυματιστά.

Ο γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα. Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Εκεί η Μαρίνα Κοντοτόλη έσυρε το χορό στα «Παιδιά της Σαμαρίνας».

Οι νεόνυμφοι με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Κοντοτόλη και Γιάννη Ραγκούση.

Ο κρυφός γάμος

Η Έλενα Ράπτη είχε αιφνιδιάσει τους πάντες το 2019 καθώς παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. Η γνωστή πολιτικός είχε αποφασίσει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της και το είχε ανακοινώσει μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, είχε δημοσιεύσει μία σειρά φωτογραφιών τις οποίες συνόδευσε με τη λεζάντα:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Τότε, ανέβασε μια φωτογραφία με το νυφικό της και το υπέροχο πέπλο που στόλιζε το κεφάλι της, έχοντας πλέον δίπλα της το σύζυγό της, η ταυτότητα του οποίου μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν άγνωστη.

Η Έλενα Ράπτη στο γάμο της.
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!