Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Queen Dina: Βόλτα με τους γιους της

Φωτογραφίζεται με τους γιους της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε καθημερινή τους βόλτα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τα δύο παιδιά της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 2 Ιουλίου, ενώ η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, έχουν ακόμη έναν γιο, τον μικρό Βλάσση, ο οποίος είναι 1,5 έτους.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2020, ενώ παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2022, λίγους μήνες πριν έρθει στη ζωή ο πρώτος τους γιος.

Η Queen Dina αυτήν την περίοδο απέχει από την τηλεόραση καθώς έχει αφοσιωθεί στους δυο γιους της, ωστόσο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» του Mega με τη Φαίη Σκορδά, παραδέχτηκε ότι της λείπει. «Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να την υπηρετήσω τώρα. Θα ήθελα στο άμεσο μέλλον, μου αρέσει πολύ η πρωινή ζώνη, είμαι πρωινός άνθρωπος, είναι η ώρα μου» είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και ποστάρει συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της. Πρόσφατα, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τα δύο παιδιά της.

«Τα δύο θαυματάκια μου» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη λεζάντα της ανάρτησης, όπου βλέπουμε την παρουσιάστρια να χαμογελά ευτυχισμένη κρατώντας αγκαλιά τους δυο γιους της. Η ίδια είναι casual ντυμένη με λευκά sneakers και λευκό φανελάκι, σε μια καθημερινή βόλτα με τα μικρά της.

Το όνομα του δεύτερου γιου της

Η Queen Dina είχε μιλήσει στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου για το δεύτερο παιδί της και για το όνομα που έχουν διαλέξει με το σύζυγό της για εκείνον.

«Αισθάνομαι ευλογία, χαρά, είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι! Έχουμε πει στον Βλάση για το αδελφάκι του, το περιμένει, δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένει. Νομίζω ότι θα χαρεί και εκείνος, όλα θέλουν τον χρόνο τους» ανάφερε.

«Έχουμε σκεφτεί το όνομα που θα δώσουμε στο δεύτερο παιδί μας. Όπως είχα πει και την προηγούμενη φορά είμαστε λίγο παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με τον μπαμπά μου αυτή την φορά! Βασίλης! Νομίζω ότι αυτή την φορά είναι ξεκάθαρο σε ποιον μοιάζει ο μικρός. Είναι ίδιος με τον άνδρα μου!» πρόσθεσε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!