Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έβαλε κάτι… ελαφρύ και βγήκε, η Dua Lipa

Παρά το γεγονός πως ο καιρός αρχίζει να… κρυώνει, η Dua Lipa επιμένει να μην βγάζει τα… χειμωνιάτικα από την ντουλάπα

«Προβλήματα» με τον… θερμοστάτη φαίνεται ν’ αντιμετωπίζει η Dua Lipa, καθώς αρνείται ν’ ακολουθήσει τις επιταγές του καιρού. Εδώ και διαδοχικές ημέρες πασχίζει να… πείσει το κοινό πως οι θερμοκρασίες δεν έχουν πέσει, παρουσιάζοντας φωτογραφίες με ελάχιστα ρούχα!

Η 29χρονη τραγουδίστρια Dua Lipa φαίνεται να είναι της λογικής πως ό,τι καλό έχουμε το επιδεικνύουμε, κάτι που φαίνεται να αρέσει και στους θαυμαστές της. Έτσι λοιπόν αποφάσισε ν’ ανεβάσει και πάλι τη θερμοκρασία στα ύψη με την εμφάνισή της. Σε νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, η τραγουδίστρια φορούσε μόνο εσώρουχα για να κάνει… θραύση.

Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει συγκεντρώνει μέσα σε ελάχιστες ώρες χιλιάδες likes.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Έτσι, αυτή τη φορά, η Dua Lipa έδειξε τον καλύτερο εαυτό της στο Instagram. Συνδύασε το σουτιέν με ένα ασορτί σακάκι και παντελόνι, καθώς πόζαρε για να παρουσιάσει το ντύσιμό της από όλες τις γωνίες σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

Δύο ημέρες πριν, η τραγουδίστρια σιγουρεύτηκε ότι όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω της, καθώς εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχα στην τελετή ένταξης στο «Rock & Roll Hall of Fame».

Η διάσημη καλλιτέχνιδα είχε συνάντηση κορυφής επί σκηνής με τη Cher. Η Dua Lipa επέλεξε ένα αποκαλυπτικό δερμάτινο φόρεμα, αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα στη φαντασία. Κάτι που, φυσικά, ενθουσίασε και πάλι τους θαυμαστές της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!