Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Παίζουμε ξύλο με τον Μουτσινά!… Είναι κομπλεξικός» (ΦΩΤΟ)

 

Της Σπυριδούλας Τριάντου, Εφημερίδα Freddo

 

Είναι ένας άνθρωπος που ή θα δουλεύει όλη τη μέρα ή θα μιλάει στο τηλέφωνο για… δουλειές. Έτσι είναι από τα 18 του χρόνια, ένας δημοσιογράφος που μπορεί κάποιες πόρτες να άνοιξαν λόγω του ονόματός του, υπήρξαν όμως κι εκείνες που …έκλεισαν ακριβώς για τον ίδιο λόγο! Για να σταθεί ωστόσο στο «χώρο», απέδειξε με αγώνα πόσο άξιζε την κάθε ευκαιρία!

IMG_6249

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μεγάλωσε, άνοιξε πλέον δισκογραφική εταιρεία, την Spin Records, κάνει καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Easy 97,2 και τα Σαββατοκύριακο του… τα περνάει τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1 και στο «Πρωινό Σου Κου». Εργατικός, με χιούμορ αλλά και… λατρεία στο γυναικείο φύλο. Κάτι πήρε βλέπετε και από τον παππού του… εκτός από τα μπλε μάτια του!

 

«Το ραδιόφωνο ήταν εκτός προγράμματος… ήμουν ακροατής του σταθμού και όταν μου έγινε η πρόταση είπα αμέσως ναι. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο το πρωινό ξύπνημα καθώς ξυπνάω στις 4:30 το πρωί αλλά μετά έχω όλη τη μέρα δική μου. Στο κανάλι είναι λίγη η δουλειά ενώ η δισκογραφική μου αποσπά τον περισσότερο χρόνο» μου εξηγεί!

IMG_6247

 

Η αγάπη για την μουσική ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια. Έχει σπουδάσει πιάνο, για δώδεκα χρόνια «φοιτούσε» σε ωδείο και το 2003 ξεκίνησε να πειραματίζεται με τις δισκογραφικές. Με… απόλυτη αποτυχία όπως παραδέχεται: «Οι πρώτες μου προσπάθειες στέφθηκαν με αποτυχία. Χάθηκαν χρήματα, χρόνος και φιλίες χάλασαν, με πούλησαν. Ακόμα πληρώνω 30.000 δάνειο που είχα πάρει μαζί με «συνεταίρο» μου. Το πήρα το μάθημα όμως. Έπειτα βρήκα σωστούς συνεργάτες και συνέχισα. Τώρα στην Spin Records πατάμε πολύ γερά στα πόδια μας, κάνουμε πολύ καλή δουλειά με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τον Νίκο Σουλιώτη και είμαστε σαν αδέρφια!» δηλώνει στη Freddo.

Την «πονάει» αυτή τη δουλειά, οι καλλιτέχνες τον εμπιστεύονται και χαίρεται που κάθε φορά κάνουν και μεγαλύτερη επιτυχία. Όμως υπάρχει και άλλος λόγος… « Η δισκογραφική είναι η μόνη δουλειά που μπορώ να λέω πως έκανα μόνος κάτι χωρίς την βοήθεια του πατέρα μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και παραδέχεται πως, ναι, ο πατέρας του, του άνοιξε πολλές πόρτες: «Με βοήθησε να μπω στην ΕΡΤ, δεν με πήραν όμως για να κάθομαι, δούλεψα πολύ στους Ολυμπιακούς αγώνες σαν το σκυλί, με βοήθησε να πάω στην ‘’Βραδινή’’ με τον Τράγκα, ήταν φοβερό σχολείο εκεί, δούλευα σε πέντε εφημερίδες… Βέβαια από το Alter απολύθηκα λόγω του ονόματός μου! Τότε ο πατέρας μου πήρε τον Τέρενς Κουικ γιατί ένιωσε ότι έφταιγε (ο πατέρας μου) επειδή έχασα μια δουλειά και ήθελε να με βάλει σε μια άλλη. Αν δεν κάνεις όμως στο γυαλί δεν μένεις όποιος και να είσαι. Θα σου πω κάτι… Αν δουλεύεις καλά και δεν προκαλείς θα τον βρεις τον δρόμο σου. Οποιοσδήποτε θα βοηθήσει το παιδί του. Αν έχεις φούρνο θα πάρεις το παιδί σου. Αν έχεις δικηγορικό γραφείο θα τον βάλεις να δουλέψει. Δεν είναι κακό».

 

Αντιδράσεις όμως υπήρχαν; Αντιπάθειες; Ο ίδιος εξηγεί πως δεν αισθάνθηκε ποτέ «πόλεμο». Άλλωστε και ο χαρακτήρας του δεν γεννά αντιπάλους αλλά δημιουργεί φίλους «Μπορεί κάποιοι στην αρχή να με κοιτούσαν κάπως, αλλά δεν τους παρεξηγώ. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση τους. Όμως ακόμα και τώρα που κάνω δουλειές μόνος μου και η επιρροή του πατέρα μου έχει σταματήσει, μου γράφουν διάφορα στο τουίτερ. Πως αν δεν είχα αυτό το όνομα δεν θα έκανα τίποτα και άλλα…. Δεν τα υπολογίζω πια αυτά. Δεν με αγγίζουν. Εγώ το θεωρώ προνόμιο που είχα κάποιον να με σπρώξει σε αυτή την δουλειά, να την γνωρίσω και να την αγαπήσω» μου λέει.

 

NIKOS LAMROS

 

Στο «Πρωινό Σου Κου» «κόλλησε» για τα καλά. Με όλη την ομάδα έχει εξαιρετικές σχέσεις και φυσικά όπως λέει, πέρασε από κάστινγκ «Πέρασα εγώ και άλλοι 120. Έχω κάνει πολλά κάστινγκ που δεν με έχουν πάρει σε δουλειές! Ήθελα πολύ να δουλέψω με τη Μαρία. Κουμπώσαμε από τον Μάιο, έγιναν αλλαγές και χάρηκα που ήθελαν να είμαι ξανά με το νέο σχήμα» δηλώνει. Όσο για τον Νίκο Μουτσινά… η σχέση τους πέρασε από «40 κύματα» αφού στην αρχή σχεδόν αντιπαθούσε ο ένας τον άλλον. Σήμερα είναι δυο φίλοι που… απλά «πλακώνονται» στο πλατό παίζοντας ξύλο: «Τον Νίκο τον ήξερα πολύ λίγο όταν ήμουν στην εκπομπή του Alpha «Πάνω στην ώρα». Δεν συμπαθιόμασταν, έλεγα ότι είναι λίγο ξινός και αυτός όμως δεν με συμπαθούσε και μου το έλεγε. Ταιριάξαμε στον «αέρα» της εκπομπής γιατί η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε και πολλές πρόβες. Κάναμε ένα δοκιμαστικό και όταν με έβαλαν δίπλα του είπα ή θα τα πάμε καλά ή θα σφαχτούμε. Τώρα δεν μπορώ χωρίς τον Νίκο! Εγώ ξέρω τον ρόλο του, δεν θέλω να τον καβαλήσω ξέρω ποιος είναι το πρώτο βιολί στην εκπομπή. Επίσης το χιούμορ μας είναι εντελώς διαφορετικό εγώ είμαι κάφρος και αυτός… εξευγενισμένα κάφρος» δηλώνει με χαμόγελο. Ωστόσο στα video που «ανεβάζει» ο Λάμπρος στα social media, ο Νίκος συνήθως τον δέρνει! Κανονικά! «Με δέρνει γιατί εγώ κρατώ το κινητό. Ξύλο παίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Μου τραβάει τα μαλλιά και τον δέρνω και γω εκτός κάμερας. Ξέρεις πιο είναι το πρόβλημά του; Δεν έχει μαλλιά και ξεσπά στα δικά μου. Είναι κομπλεξικός και τα τραβάει τόσο δυνατά που του μένουν στα χέρια. Πιστεύω πως τα κρατάει, τα πάει σπίτι και προσπαθεί να τα φυτέψει στα δικά του. και επειδή δεν του κάθονται γι αυτό έχει νεύρα!» εξηγεί με πολύ δόση χιούμορ.

MOYTIANS 22

Με τη Μαρία, έχει πιο ήρεμη σχέση, δεν «πέφτει» ξύλο: «Με τη Μαρία έχω πολύ καλή σχέση, έχουμε συζητήσει πολύ προσωπικά μας πράγματα γι αυτό και τη θεωρώ φίλη μου, με βοήθησε πολύ στην αρχή και την ευχαριστώ που ήθελε και εκείνη να παραμείνω στον δεύτερο κύκλο. Ταιριάζουμε όλοι και γι αυτό θα ήθελα να συνεχίσουμε και του χρόνου με αυτή τη παρέα» παραδέχεται!

 

ME MARIA KAI NIKO

 

Η σχέσεις του έχουν απασχολήσει πολύ τα δημοσιογραφικά γραφεία! Ειρήνη Μερκούρη, Μαρία Σόλωνος, Μαρκέλλα Παππά, είναι μερικές από τις «διάσημες» αγαπημένες του. Τον τελευταίο καιρό φήμες τον ήθελαν ζευγάρι με την Κλέλια Πανταζή ενώ το φιλί στο στόμα μπροστά στα φλας με την Κωνσταντίνα Κλαψινού, άνοιξε τα στόματα όσων κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο: «Είμαι μόνος μου! Με την Κλέλια είμαστε καλοί φίλοι. Όσο για το φιλί, είναι η γωνία που ξεγελάει… (γέλια). Ωραία γυναίκα η Κωνσταντίνα. Εντάξει είπαμε να κάνουμε μια πλάκα δεν περιμέναμε να πατήσει το κλικ ο φωτογράφος»

 

Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι που τον αφορά όμως μετά τα 40, όσο για την γυναίκα που θα καταφέρει να σταθεί δίπλα του, θα πρέπει να είναι επίσης εργασιομανής και …να μην τον πρήζει: «Μου αρέσει να θαυμάζω την σύντροφό μου. Επίσης επειδή δουλεύω πολύ, να μην με πρήζει πολύ… η γυναίκα θέλει χρόνο. Εγώ δεν έχω πολύ, αλλά είμαι διατιθέμενος να διαθέσω εκεί τον λίγο που απομένει. Όποτε θα προτιμούσα να το εκτιμήσει και όχι να παραπονιέται» ολοκληρώνει!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!