Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Νάντια Κοντογεώργη: Στο ασθενοφόρο μετά το ατύχημα!

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η ηθοποιός στη διάρκεια των προβών που έκανε στο Θέατρο Βρετάνια

Η Νάντια Κοντογεώργη χτύπησε επί σκηνής στις 24 Σεπτεμβρίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο, σήμερα, περίπου ένα μήνα μετά, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε φωτογραφίες της μέσα από το ασθενοφόρο.

 

 

Συγκεκριμένα, η Νάντια Κοντογεώργη έσπασε τον αστράγαλό της και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Και όπως αναφέρει η ίδια στην ανάρτησή της για την ημέρα που υπέστη το ατύχημα: «Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στο θέατρο Βρετάνια, έσπασα τον αστράγαλό μου και απ’ τις δυο πλευρές. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο θέατρο και φρόντισαν όχι μόνο για την ασφαλή μεταφορά μου αλλά και για την καλή ψυχολογία μου (τι υπέροχοι άνθρωποι!), ο θίασος και ο γιατρός της καρδιάς μας με συνόδευσαν στο Γ.Ν.Α Γεννηματάς και εκεί συνεχίστηκε το ταξίδι της βαθιάς ευγνωμοσύνης. Από τους νοσηλευτές και τους ειδικευόμενους που με συγκίνησαν για την ψυχραιμία, τη φροντίδα και την ενσυναίσθηση που αντιμετώπισαν τον κάθε ασθενή, τον εξαιρετικό γιατρό που με χειρούργησε και Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής, κο Κωνσταντίνο Κατέρο, καθώς και τους Μανώλη Νικόλαο, Άρη Γεωργούντζο και Μάνο Σκοτίδη αλλά και όλο το προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου όχι μόνο με γνώση και ενέργεια από το υστέρημά τους, αλλά με τρυφερότητα και συνεχή παρουσία.

 

Από το ατύχημα μέχρι σήμερα, έχω λάβει τόση φροντίδα και αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους μου, που νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ. Τώρα ξεκούραση και ησυχία. Σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές και τη διακριτικότητά σας. Ας γιορτάζουμε τα αυτονόητα με καθημερινή ευγνωμοσύνη, να μη μας τα υπενθυμίζει η ζωή επώδυνα».

 

Νάντια Κοντογεώργη: Εκτός σκηνής

Στην παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» στο θέατρο Βρετάνια, θα πρωταγωνιστούσε η Νάντια Κοντογεώργη τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, μετά το ατύχημά της τη θέση της πήρε η ηθοποιός Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Στην ίδια παράσταση θα συμμετείχε και ο Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος είχε επίσης ένα ατύχημα και αντικαταστάθηκε από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!