Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βασίλης Καρράς: «Λύγισε» η σύζυγός του

Στην παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του τραγουδιστή όταν άκουσε τα τελευταία λόγια του προς εκείνη

Η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του αξέχαστου Βασίλη Καρρά με τίτλο «Καλησπέρα και καλή βραδιά» από το συγγραφέα Θάνο Κανούση έγινε το βράδυ της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Με τη σύζυγο του τραγουδιστή Χριστίνα να «λυγίζει». Ο συγγραφέας της αυτοβιογραφίας διάβασε το μήνυμα του Βασίλη Καρρά προς τη σύζυγό του κι εκείνη ξέσπασε σε λυγμούς.

 

Τα τελευταία λόγια

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο συγγραφέας διάβασε τα τελευταία λόγια του αείμνηστου τραγουδιστή, τα οποία απευθύνονταν στη σύζυγό του. «Στο ταξίδι αυτό δεν θα σε πάρω μαζί μου, Χριστίνα. Πρέπει να μείνεις πίσω, να βοηθάς τους ανθρώπους, έχεις τρόπο δικό σου εσύ… γι’ αυτό σ’ αγαπώ» είναι το μήνυμα του τραγουδιστή προς τη Χριστίνα του.

 

Η σύζυγος του τραγουδιστή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

 

Η κάμερα του «Πρωινού» μετέδωσε τα πλάνα από τη συγκεκριμένη στιγμή, στα οποία φαίνεται η χήρα του Βασίλη Καρρά να συγκινείται και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή, όταν στο τέλος της βραδιάς προβλήθηκαν αποσπάσματα από συναυλίες του εκλιπόντος ερμηνευτή, η Χριστίνα Καρρά δεν άντεξε και αποχώρησε από την αίθουσα.

 

Βασίλης Καρράς: Η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Βασίλης Καρράς έξι μόλις ημέρες προτού αφήσει την τελευταία του πνοή, στις 24 Δεκεμβρίου του 2023, ζήτησε από τον Θάνο Κανούση να του διαβάσει ολόκληρη τη βιογραφία του, την οποία ο Κανούσης έγραφε τα τελευταία χρόνια βασισμένος στις γλαφυρές διηγήσεις του πολυαγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή.
Παρότι ταλαιπωρημένος και αδύναμος, εξαιτίας της ασθένειάς του, άκουγε επί ώρες με βαθιά συγκίνηση και υγρό βλέμμα την ιστορία του…

«Θάνο, πρέπει να μιλήσουμε στο βιβλίο για τον καρκίνο και την περιπέτεια της υγείας μου. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τα πάντα για μένα και πρέπει πάνω απ’ όλα να μάθει να παλεύει για τα πάντα, ακόμη και για τον καρκίνο» είπε με νόημα ο Βασίλης Καρράς στο βιογράφο του. Και αυτή την τελευταία επιθυμία του κατάφερε να την εκπληρώσει διηγούμενος το χρονικό της δικής του μάχης: «Αυτό θέλω να είναι η αρχή και το τέλος του βιβλίου, Θάνο» του είπε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!