Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ιωάννα Τούνη: “Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα”

“Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα”, είπε η Ιωάννα Τούνη. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, συνάντησαν τις κάμερες σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων. 

Αρχικά, το ζευγάρι έκανε δηλώσεις στις κάμερες. Με την Ιωάννα Τούνη να εξηγεί τι είναι αυτό που την ενοχλεί τελικά στους δημοσιογράφους. Επιπλέον αιτιολόγησε το πρόσφατο ξέσπασμά της.

“Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα”

«Δημοσιογραφία είναι να μπορείς να διασταυρώσεις πηγές και ότι αυτό που λες είναι ότι όντως, συνέβη. Εμένα δε με παίρνει κάποιος τηλέφωνο να μάθει την αλήθεια, πρώτα λένε ό,τι τους κατέβει και μετά θα με πάρουν να σχολιάσω τι είπε κάποια παρουσιάστρια για μένα. Ρε παιδιά, αφού δε ξέρετε τι συνέβη. Με ενοχλεί η σαπίλα και το ψέμα» είπε η γνωστή Influencer.

Από τη δική του πλευρά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για την απόφασή του να απέχει τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν.

 

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok. Εκεί το μοντέλο μίλησε για τους δημοσιογράφου που σχολίασαν την αντίδρασή της με το περιστατικό που συνέβη στο αεροδρόμιο. Στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Απάντηση σε όλες τις πρωινές -πανηγυρτζίδικες- εκπομπές, με τους γελοίους στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς ζητούσαμε προτεραιότητα. Γιατί  διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς. Δεν υπήρξε πρόφαση ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα.  Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χεστ@τε».

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!