Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Εβελίνα Νικόλιζα: «Νιώθουμε το Ηρώδειο ως το καλό τραπεζομάντιλο που θα βγάλουμε τα Χριστούγεννα»

Η τοποθέτηση της Εβελίνας Νικόλιζα σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει για το ποιοι καλλιτέχνες μπορούν να τραγουδούν στο Ηρώδειο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star παραχώρησε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Η γνωστή youtuber την οποία βλέπουμε την φετινή σεζόν στην εκπομπή «Weekenders» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιοι καλλιτέχνες έχουν το δικαίωμα να τραγουδήσουν στο Ηρώδειο.

Η ίδια τόνισε ότι το Ηρώδειο αποτελεί έναν σπουδαίο χώρο με μεγάλη πολιτιστική σημασία, και ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όποιον εμφανίζεται εκεί.

Επίσης, ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να γίνεται διάκριση ανάμεσα στους καλλιτέχνες, αρκεί να υπάρχει ποιότητα και σεβασμός προς το κοινό και τον χώρο.

«Όλα τα ονόματα αυτά είναι κορυφαίων στο είδος τους καλλιτεχνών. Γιατί όχι; Αισθάνομαι ότι νιώθουμε για το Ηρώδειο ότι είναι το καλό τραπεζομάντηλο και το καλό σερβίτσιο που θα το έχουμε στο ντουλάπι όλη τη χρονιά και θα το βγάλουμε να φάμε τα Χριστούγεννα. Είναι πάρα πολύ κρίμα!» ανέφερε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα και συνέχισε:

«Είναι ένας εξαιρετικός χώρος που αξίζει σε όλους τους καλλιτέχνες που έχουν δουλέψει και έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει, να μπορούν να τραγουδήσουν εκεί», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!