Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Διαμαντής Καραναστάσης Η Ζωή είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι

Για την ενασχόλησή του με την πολιτική και τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Η Ζωή είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, γεμάτο αγάπη, είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης σε  συνέντευξη που έδωσε στο MEGA. Ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στη μετάβαση που έπρεπε να κάνει από τον χώρο της υποκριτικής στην πολιτική.

«Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργικότητα, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό», σημείωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την Πλεύση Ελευθερίας και τα βήματα που έκαναν μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου αυτή η προσπάθεια να φτάσει στη Βουλή.

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης. Αυτό μας έβαλε στη Βουλή κι αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας σε νούμερα πάρα πολύ δυνατά. Μου λένε “είσαι ο Μουρίνιο”, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι», σημείωσε, υποστηρίζοντας ότι κάποιες φορές η Ζωή Κωνσταντοπούλου πηγαίνει και κοιμάται στα σπίτια πολιτών για να μην τους τα ρίξουν το βράδυ.

«Η Ζωή είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι που έχει άπειρη αγάπη»

Παράλληλα, μίλησε σ’ ένα πιο προσωπικό ύψος για τη σύντροφό του και πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ιδιοφυής».

Πάντως, δεν έκανε κάποια επιπλέον αναφορά για την προσωπική του ζωή, καθώς θεωρεί πώς ότι και να πει θα παρεννοηθεί.

Ο Διαμαντής Καραναστάσης δεν έχει αφήσει την υποκριτική. Εκτός από την παρουσία του σε μία σειρά στο εξωτερικό, συμμετέχει στην ταινία «Υπάρχω», για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου υποδύεται τον Μανώλη Χιώτη.

«Ας τον παίξουν οι ίδιοι», είπε για όσους επικρίνουν τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Ας δούμε πρώτα το παιδί. Προσωπικά νομίζω ότι θα σκίσει. Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό», συμπλήρωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει και δεν το ξέρουν»

Επίσης, απάντησε και σε ερώτηση για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, παρομοιάζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις περιπτώσεις των ζευγαριών που «έχουν χωρίσει και δεν το ξέρουν».

«Βλέπω κάτι αδιαφανές στον ΣΥΡΙΖΑ, μια αδιαφάνεια παντού. Ποιον κοροϊδεύουν;», ανέφερε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!