Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άγγελος Λάτσιος: Στο βυθό της Ερυθράς Θάλασσας

Πώς αντέδρασε η Ελένη Μενεγάκη στο Instagram για την κατάδυση του γιου της

 

Μία μοναδική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Άγγελος Λάτσιος, με τον ίδιο να μοιράζεται σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι λάτρης των σπορ, αλλά αυτή τη φορά, όπως μας έδειξε μέσα από φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Πήγε λοιπόν μαζί με την παρέα του για να κάνει κατάδυση στην Ερυθρά Θάλασσα.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram ο γιος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Άγγελος Λάτσιος καταγράφει ό,τι συνάντησε στο βυθό, ενώ σε ένα βίντεο μας παίρνει για λίγο μαζί του σε μία από τις βουτιές που έκανε στην Ερυθρά Θάλασσα.

 

 

 

Σε κάποια στιγμιότυπα, ο ίδιος ποζάρει στο φωτογραφικό φακό την ώρα της κατάδυσης, φορώντας τη στολή του, αλλά και στο πλευρό των φίλων του. Οι εικόνες που «ανέβασε» ο Άγγελος Λάτσιος είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

 

 

Μάλιστα, η εμπειρία του 22χρονου δεν ενθουσίασε μόνο τους followers του, αλλά μεταξύ αυτών και τη μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη, που σχολίασε την ανάρτηση του γιου της.

«Καταπληκτικό! Μαγικό! Μοναδική εμπειρία!» έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στα σχόλια της ανάρτησης του γιου της, με τον Άγγελο Λάτσιο να της απαντά: «Πραγματικά μαγικό. Λες να καταφέρω ποτέ να σε πάρω μαζί μου να τα δεις;».

 

Άγγελος Λάτσιος: Και χειμερινός κολυμβητής

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει στο «Πρωινό»: «Πέρα από ένα όμορφο παιδί, είναι και εξαιρετικός άνθρωπος, δηλαδή καθόμουν και μιλούσα μαζί του για αυτό βράχνιασα γιατί μιλούσα δυνατά μέσα στο μαγαζί, ένα παιδί συγκροτημένο. Χαίρομαι που τον ενέπνευσα και κάνει μπάνιο το χειμώνα. Ήμουν πηγή έμπνευσης, μου είπε ότι έβλεπε τα stories μου και πηγαίνει τρεις με τέσσερις φορές και κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!