Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Σούπερ Κική τα έβαλε με τον Άρη Σερβετάλη

«Έχει μουρλάνει, τον είδα στην Ερμού να πηγαίνει πάνω κάτω»

Η Σούπερ Κική τα έβαλε με τον Άρη Σεβερτάλη, μια εβδομάδα μετά τον ντόρο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις της για τον Χρήστο Μάστορα. Η γνωστή youtuber επέστρεψε με νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και σχολίασε με χιούμορ θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας και ανάμεσα σε αυτά, αναφέρθηκε στον Άρη Σερβετάλη και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Σε δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Παππά να είναι σε σχέση με τον Λάκη Γαβαλά, η Σούπερ Κική σχολίασε: «Του φαινόταν του Αλέξη Παππά. Όπου βλέπεις πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Να δεις και ο Σπαλιάρας που μετράει τις νύφες μια μια, τα ίδια είναι και αυτός. Λουκιανή και παλεύει να το κρύψει».

Η Σούπερ Κική τα έβαλε με τον Άρη Σερβετάλη

Όσον αφορά στον Άρη Σερβετάλη, ο οποίος δήλωσε ότι είναι στο περιθώριο λόγω των όσων λέει για τον Θεό, η Σούπερ Κική σημείωσε: «Α ναι, έχει μουρλάνει. Τον είδα τις προάλλες στην Ερμού να πηγαίνει πάνω κάτω με μια γενειάδα μέχρι τον αστράγαλο. Δεν το ήξερες ότι έχει μουρλάνει;».

Ο Άρης Σερβετάλης έδωσε πρόσφατα τηλεοπτική συνέντευξη όπου είχε μοιραστεί τις δυσκολίες του μετά από την απότομη φήμη που απέκτησε λόγω της συμμετοχής του στη σειρά “Είσαι το ταίρι μου”, καθώς και τους λόγους για τους οποίους στράφηκε στην θρησκεία.

“Όλο αυτό μου φαινόταν ξένο και λέω ‘Τι κάνω ρε παιδιά’; […] Στην θρησκεία βρήκα την συνταγή για να γνωρίσω τον εαυτό μου. Κατά την άποψή μου είμαστε ακατήχητοι, δηλαδή δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει ορθοδοξία. Έχουμε ένα τίτλο ότι όλα αυτά είναι συντηρητικά, οπισθοδρομικά… Όσο πιο βαθιά μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία αναγνωρίζεις ότι ο άνθρωπος είναι ένα μυστήριο, επομένως αυτή η σχέση με τον Θεό σε ανατροφοδοτεί και βλέπεις τα πράγματα με έναν άλλο τρόπο και δεν καλύπτεσαι. Εγώ πριν βρω τον Χριστό έλεγα πως για όλα έφταιγαν οι άλλοι, αλλά τώρα βλέπω ότι όλα αυτά ήταν δικαιολογίες επειδή δεν ήθελα να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα“, αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός (δείτε αναλυτικά εδώ την συνέντευξή του).

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!