Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χρήστος Μάστορας: Βάζει όρους για να δώσει συνέντευξη

Για την πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά τα όσα συνέβησαν με τη Μαρινέλλα

Ο Χρήστος Μάστορας βάζει όρους για να δώσει συνέντευξη μετά τα όσα συνέβησαν με τη Μαρινέλλα. Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων και ιδιαίτερα περιζήτητος για συνέντευξη σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», υπάρχουν πολλά αιτήματα τόσο στη δισκογραφική του εταιρία, Panik Records, όσο και στην εταιρία παραγωγής της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο ίδιος λοιπόν και η εταιρία του αποφάσισαν να μιλήσει στο «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και θα αναφερθεί στα όσα συνέβησαν με τη Μαρινέλλα, στη διακοπή της συνεργασίας με τον μάνατζέρ του Γιάννη Κουτράκη, καθώς και η προσωπική του ζωή με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Ωστόσο ο  Χρήστος Μάστορας θα μιλήσει για όλα όσα απασχόλησαν την επικαιρότητα χωρίς όμως να κατονομάζει. Η «συμφωνία» που έχει γίνει είναι να του γίνουν ερωτήσεις σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα χωρίς όμως διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Χρήστος Μάστορας: Βάζει όρους για να δώσει συνέντευξη

Ο τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Το πρωί της Τρίτης 24/9, όμως, έγινε γνωστό ότι η Μαρινέλλα έθεσε εκτός τον Χρήστο Μάστορα, καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα τους, την προηγούμενη ημέρα.

Επίσης, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο λόγος που δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην πρόβα, ήταν η ξαφνική αδιαθεσία του Χρήστου Μάστορα. Ο τραγουδιστής προχώρησε σε ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα, σχετικά με την είδηση, όπου επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι ένα «ξαφνικό πρόβλημα υγείας» και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά, έγραψε: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!