Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιάννης Ζουγανέλης: Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα

Για το σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης

«Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα αποζημιωθώ αλλά να το χτίσω αποκλείεται», είπε για το σπίτι του που κάηκε στις φωτιές το καλοκαίρι ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή το «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 21/10. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και στάθηκε και στο σπίτι του που κάηκε ολοσχερώς το καλοκαίρι.

«Πάει πάρα πολύ καλά. Έχει ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία, εξελισσόμενο όμως θετικά, θα το βρει», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Δημήτρη Σταρόβα.

Αναφερόμενος στο σπίτι του που κάηκε τον περασμένο Αύγουστο, ο ηθοποιός αποκάλυψε… «Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, δεν υπάρχει τίποτα. Θα ήθελε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να ξαναφτιαχτεί. Έχασα και αντικείμενα με τα οποία ήμουν δεμένος στη ζωή μου. Η ζημιά μπορεί να είναι και πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ. Θα αποζημιωθώ αλλά να το χτίσω αποκλείεται. Θα αποζημιωθώ και θα πάρω κάτι άλλο κάπου αλλού. Εκεί αποκλείεται να ξαναπάω, έχουν καταστραφεί τα πάντα».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!