Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έλενα Παπαρίζου: Ξέσπασε σε κλάματα!

Ένα βίντεο με τον πατέρα της αναστάτωσε την τραγουδίστρια στη βραδιά για τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του «My number one»

Πέρασαν κιόλας 20 χρόνια από την κυκλοφορία του My number one και τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision του 2004. Έτσι, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε μια τιμητική βραδιά για την Έλενα Παπαρίζου. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Θέμης Μάλλης και σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλαν ένα απόσπασμα όπου δείχνει την Έλενα Παπαρίζου να συγκινείται βλέποντας τον πατέρα της Γιώργο σε βίντεο.

Στο βίντεο φαίνεται η γνωστή τραγουδίστρια μετά τη νίκη της Ελλάδας στη Eurovision όπου την αγκάλιαζε όλη η ομάδα της αλλά και ο πατέρας της. Όταν η Έλενα Παπαρίζου τον είδε στο βίντεο, ξέσπασε σε κλάματα και φώναζε «ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου!».

Εκείνη τη στιγμή, ήταν δίπλα της ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Θέμης Μάλλης.

 

 

Έλενα Παπαρίζου: Η μεγάλη απώλεια

Να θυμίσουμε πως ο μπαμπάς της Γιώργος Παπαρίζος έφυγε από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2008 σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και η μαμά της Φρόσω στάθηκε δυνατή για χάρη των παιδιών της.

Το 2008, όταν η ελληνική κοινότητα της Σουηδίας γιόρταζε τα Χριστούγγενα με μια μεγάλη γιορτή στη Backa στο Γκέτεμποργκ. Την ώρα της γιορτής ο πατέρας της Έλενας, Γιώργος Παπαρίζου, που ήταν και πρόεδρος της κοινότητα, κατέρρευσε. Ήταν τότε 60 ετών και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά ξαφνικά.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε 20 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με την Έλενα Παπαρίζου. Ο λόγος ήταν ότι η περιοχή θεωρούνταν υψηλού κινδύνου και στη Σουηδία τα ασθενοφόρα που προσεγγίζουν αυτές τις περιοχές πρέπει να συνοδεύονται από την αστυνομία. Το προσωπικό του ασθενοφόρου ήταν αναγκασμένο να περιμένει αστυνομική συνοδεία. Όταν έφτασε όμως ήταν πολύ αργά. Ο μπαμπάς της; πέθανε στα χέρια της αδερφής της Έλενας, Αρετής.

 

Οι γονείς της Έλενας Παπαρίζου, Φρόσω και Γιώργος.

 

Έλενα Παπαρίζου: Η αποκάλυψη σε μια ανάρτηση

Η Έλενα Παπαρίζου έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, με την ίδια θρηνώντας πριν από αρκετά χρόνια το θάνατο του πατέρα της, τον παρουσίασε στο κοινό χρόνια μετά το χαμό του, σε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τα γενέθλια της μητέρας της. «Μανούλα μου γλυκιά χρόνια πολλά και καλά!!! Είσαι μοναδική στον κόσμο και μου αρέσει τρελά να τσακώνομαι με άλλους φίλους για το ποιος έχει την καλύτερη μαμά! 11 καλοκαίρια πέρασαν από τότε που έχασες το σύντροφό σου… Ξέρω πως σου λείπει…. Θέλω να ξέρεις όμως ότι έχεις γίνει πιο δυνατή και πιο αξιολάτρευτη από ποτέ!! Δεν ξέρω τι θα κάναμε όλα εμείς τα παιδιά σου χωρίς εσένα!! Χρόνια πολλά Ευφροσύνη, χρόνια πολλά μανούλα μου και χρόνια πολλά́ σε όλες τις μητέρες του κόσμου!!» είχε γράψει τότε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Παπαρίζου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!