Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καρντάσιαν –Τζένερ: Αδελφικές αποκαλύψεις

Κιμ Καρντάσιαν, Κάιλι και Κένταλ Τζένερ σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις

Καρντάσιαν –Τζένερ: Αδελφικές αποκαλύψεις!  Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της εμφάνισης των αδελφών στο ετήσιο γκαλά του Μουσείου της Ακαδημίας. Οι αδερφές Καρντάσιαν φρόντισαν να ξεχωρίζουν, με την Κάιλι και την Κένταλ Τζένερ να «διαγωνίζονται» για το ποια θα κάνει την πιο αποκαλυπτική εμφάνιση. Και η Κιμ Καρντάσιαν η μεγαλύτερη αδελφή όμως δεν πήγε πίσω και πήρε κι αυτή μέρος με τη δική της αποκαλυπτική εμφάνιση.

Η Κένταλ Τζένερ ήταν εντυπωσιακή με μια παλιά χολιγουντιανή λάμψη στην εμφάνισή της με ένα μαύρο φόρεμα Schiaparelli με σέξι κοψίματα στο μπούστο. Το μοντέλο διατήρησε το πρόσφατο ξανθό λουκ της, υιοθετώντας ένα χτένισμα αλά Μέριλιν Μονρόε.

Η Κάιλι, από την άλλη, τράβηξε τα βλέμματα επάνω της με ένα δίχρωμο φόρεμα, το οποίο αποτελούνταν από ένα nude εφαρμοστό πάνω μέρος με παγιέτες στο χρώμα του δέρματος και μια μακριά μαύρη φούστα με ζώνη σε στυλ cutout.

Καρντάσιαν –Τζένερ: Αδελφικές αποκαλύψεις

Οι αδερφές Καρντάσιαν πόζαραν στο κόκκινο χαλί του γκαλά αγκαλιασμένες, και όπως έγραψε στο Instagram η Κένταλ, δεν μπορούσαν να σταματάνε να γελάνε.

Εντυπωσιακή ήταν επίσης και η τρίτη αδερφή, η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα λευκό κορσέ Thierry Mugler και από πάνω μία ρόμπα.

Οι αδερφές Καρντάσιαν και Τζένερ, έχουν «χτίσει» ολόκληρες αυτοκρατορίες εκατομμυρίων δολαρίων, με βάση την εξωτερική τους εμφάνιση, χάρη σε ένα επιδέξιο μάρκετινγκ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικογένεια Καρντάσιαν/Τζένερ ξέρει πολύ καλά, πώς να αξιοποιεί τη διασημότητά της, την οποία έχει κερδίσει χωρίς να έχει κάνει κάτι ουσιαστικό. Τα social media τους είναι γεμάτα αψεγάδιαστες φωτογραφίες τους. Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ αποτελούν πρότυπα ομορφιάς και μόδας για χιλιάδες κορίτσια που τις ακολουθούν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!