Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χωρισμός “βόμβα”: Η Ματίνα Νικολάου χώρισε με τον Πορφυράκη

Χωρισμός “βόμβα”, στην ελληνική showbiz. Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης δεν βρίσκονται πια μαζί. Αρχικά, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου.

Χωρισμός “βόμβα”

Αρχικά, ο τραγουδιστής ανέβασε το μεσημέρι της Παρασκευής ένα αινιγματικό μήνυμα, το οποίο λίγες ώρες αργότερα κατέβασε. Με αποτέλεσμα να δημιουργήσει την συσχέτιση με την Ματίνα Νικολάου.

«Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Πορφυράκης.

Έτσι, την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά, η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν αυτές οι πληροφορίες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Επίσης, έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο με τόσο ωραία λόγια, μία πολύ ωραία σχέση. Επιπλέον, τα τηλέφωνα επιβεβαιώνουν τον χωρισμό».

Το ζευγάρι τραβά χωριστούς δρόμου έπειτα από 7 χρόνια. Ωστόσο, αποτελεί ένα από τα πλέον ερωτευμένα ζευγάρια. Επιπλέον, δεν τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό τον καιρό. Επίσης, ο ένας μιλούσε για τον άλλο με πολύ τρυφερά λόγια. Έτσι, η είδηση του χωρισμού τους έκσασε ως βόμβα στις τάξεις της ελληνικής showbiz.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!