Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρινέλλα: Σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό;

Σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό; Η Μαρινέλλα παραμένει καλά στην υγεία της και τώρα όλοι κοιτάνε το μέλλον και την αποκατάσταση.

Σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, θα βρεθεί η Μαρινέλλα; Η εκπομπή Πρωινό, έφερε στο φως της δημοσιότητας, ένα νέο ρεπορτάζ για την υγεία της Μαρινέλλας. Αρχικά, η τραγουδίστρια τα τελευταία 24ωρα παραμένει σε απλή κλίνη στο νοσοκομείο υγεία. Κάτι τέτοιο δείχνει πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει καλή. 

Σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό;

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ενδεχόμενο η σπουδαία ερμηνεύτρια να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό.

«Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας παραμένει καλή. Το νεότερο που έχουμε είναι ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μεταφερθεί η σπουδαία ερμηνεύτρια σε ένα κέντρο έξω από την Ελλάδα. Δε θα πούμε σε ποια χώρα. Έχει κάνει μία πρώτη επαφή η οικογένειά της. Όμως ο στόχος είναι να παραταθεί η παραμονή της στο θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή. Η αποκατάστασή της θα είναι πλήρης, χρειάζεται χρόνος. Σε δύο εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν θα πάει σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης ή θα πάρει εξιτήριο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Αυξεντίου.

Την έκανε καλά ο δυνατός της οργανισμός

Τέλος, Μαρινέλλα, η οποία νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, μεταφέρθηκε πρόσφατα σε απλό δωμάτιο. Επίσης, η κ. Παγώνη εξέφρασε τον θαυμασμό της για τη δύναμη της τραγουδίστριας, τονίζοντας τον πολύ δυνατό οργανισμό της.

«Αρχικά, ήθελε χρόνο, κάθισε 21 ημέρες στη μονάδα. Έτσι, τώρα παραμένει στο δωμάτιο της. Σε συνέχεια, θα πάει για την αποκατάστασή της. Πήρε τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο.»

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!