Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι πρώτες αντιδράσεις για το γάμο του

Οι πρώτες αντιδράσεις για το γάμο του, Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Άλεξ Πατέλης, αντάλλαξε γαμήλιους όρκους με τον σύντροφό του, Μιχάλη. Στην τελετή έκανε την εμφάνιση του και ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Έτσι, όπως ήταν φυσικό δεν γινόταν οι ρεπόρτερ να μην τον ρωτήσουν για το γάμο του.

Οι πρώτες αντιδράσεις για το γάμο του

Αρχικά, όλις ο Φώτης Σεργουλόπουλος έφτασε στο χώρο, αμέσως οι δημοσιογράφοι έσπευσαν για μια δήλωση. Έτσι, οι ερωτήσεις για το γάμο του έπεσαν «βροχή», με τον ίδιο να μην απαντά και απλά να ευχαριστεί τους ρεπόρτερ.

Παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Αρχικά, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά: «Αρχικά το ζευγάρι είναι σε σχέση χρόνια τώρα. Μάρτυρας στον γάμο ήταν η Τζένη Διαγούπη. Επίσης, ηθελαν να το κρατήσουν κρυφό».

«Νιώσαμε εξαιρετικά. Είμαστε φίλοι. Θέλησα ο ίδιος να τους παντρέψω». Επίσης, δήλωσε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκα μετά τον πολιτικό γάμο του παρουσιαστή της ΕΡΤ.

Τέλος, σημειώνεται πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος, πέρα από την αποκάλυψη γύρω από τη σεξουαλικότητά του και την απόκτηση του γιου του, Γιώργου, κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας οτιδήποτε αφορά στην προσωπική του ζωή όλα αυτά τα χρόνια. Παρότι ως καλεσμένος και στην πρεμιέρα του The 2Night Show την προηγούμενη εβδομάδα, ο ίδιος επέλεξε να μην αποκαλύψει κάτι για το χαρμόσυνο γεγονός.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!