Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα σόγια είναι καταστροφές

Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε μια ατάκα όλο νόημα, με αφορμή το σόι της διαγωνιζόμενης, στο The Voice.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μια ατάκα: Τα σόγια είναι καταστροφές, αναφέρθηκε εμμέσως στη διαμάχη με την αδελφή του. Μια ιδιαίτερη συζήτηση περί… σογιών είχαν στο παλτό του The Voice, το βράδυ της Κυριακής, η νεαρή διαγωνιζόμενη με τους τέσσερις coaches αμέσως μετά την εμφάνιση της. Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου δεν έκρυψε την προσωπική της έκπληξη για το γεγονός ότι η υποψήφια δεν πήγαινε και τόσο συχνά να δει το σόι στο χωριό.

«Καλά, δεν ξέρεις το σόι σου;» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η ποπ σταρ και coach του The Voice με την Ράνια να απαντά πως «ξέρω το σόι μου, έχει ένα όνομα… με μορφές γιατί το αλλάζουν με ένα Δ. Επειδή έχω και λίγο δύσκολο επίθετο, Δουρουντουδάκη».

«Τα σόγια είναι καταστροφές πολλές φορές, να ξέρετε» αναφώνησε εκείνη την ώρα, με νόημα, ο Γιώργος Μαζωνάκης από την δική του θέση.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα σόγια είναι καταστροφές

Ως το 2019-20 η Βάσω Μαζωνάκη λειτουργούσε ως η μάνατζερ και ο άνθρωπος που είχε τον έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του καλλιτέχνη. Πρώτη φορά το 2014-15 ακούστηκαν κάποιες φήμες για τριγμούς στη σχέση τους, με αιτία και τότε τα οικονομικά του καλλιτέχνη, όμως πολύ σύντομα αυτό ξεπεράστηκε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αδελφή του, η οποία ήταν παρούσα στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης, μέχρι και τη σεζόν του 2019. Από τη στιγμή, όμως, που ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» το 2021, βάζοντας μια καθημερινή μέρα, την Πέμπτη, στο πρόγραμμά του -κάτι που είχε ποικιλοτρόπως σχολιαστεί τότε- η αδελφή του δεν ξαναφάνηκε και το management του, πέρασε σε άλλα χέρια.

Σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο στην Κατερίνα Καινούργιου ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, ενώ είχε εκφράσει και το παράπονό του για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, που τον αφορούν. Αποκάλυψε δε, ότι η σχέση με τους γονείς του δεν είναι η ίδια με πριν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!