Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κάπου σε… ξέρω: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και το (επίσημο πια) ταίρι του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου και η «ONtime» παρουσιάζει τον εκλεκτό της καρδιάς του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου με το σύντροφό του Βαγγέλη Γερασίμου στο Δημαρχείο Αθηνών. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Buongiorno» στο Mega.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά, τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος τόνισε ότι ήταν προσωπική επιλογή του παρουσιαστή να τον παντρέψει εκείνος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κράτησε το γάμο του επτασφράγιστο μυστικό, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική και οικογενειακή του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

Το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε τον Βαγγέλη Γερασίμου το 2010, όταν ο 30χρονος τότε σεφ από την Καλαμάτα πήρε μέρος στο «Survivor Παταγονία» του Mega. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενε ότι εκείνο το ταξίδι θα του άλλαζε εντελώς τη ζωή, καθώς έφυγε νικητής με το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Φώτης Σεργουλόπουλος Βαγγέλης Γερασίμου (1)
Φώτης Σεργουλόπουλος Βαγγέλης Γερασίμου

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Δούλευε ως σερβιτόρος -και ντελίβερι- στην πιτσαρία του πατέρα του, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, όπου έζησε και μεγάλωσε μέχρι τα είκοσι χρόνια του. Στη συνέχεια κατέθεσε αίτηση στο Καζίνο Λουτρακίου, η οποία έγινε δεκτή, κι έτσι ξεκίνησε να δουλεύει σαν γκρουπιέρης.

Πηγαινοερχόταν Αθήνα – Λουτράκι για να σπουδάζει σε σχολή μαγειρικής, μέχρι τη στιγμή που η κουζίνα άρχισε να τον συναρπάζει ακόμα περισσότερο. Δειλά δειλά, ξεκίνησε να δουλεύει σε ξενοδοχεία, εταιρείες κέτερινγκ, σε πάρτι εταιρειών αλλά και ιδιωτών.

Η φλόγα μέσα του είχε γίνει φωτιά που τον έκαιγε, γι’ αυτό και ιδανικά επεδίωκε να γίνει γνωστός μέσα από μια εκπομπή μαγειρικής, ως παρουσιαστής. Παρακολούθησε σεμινάρια στον ΑΝΤ1, πήγε στο «TV Stars Παρουσιάστε» στον Alpha, αλλά δεν πέρασε στο κάστινγκ, μέχρι που είδε στο site του Mega ότι έψαχναν παίκτες για το «Survivor Παταγονία».

Δήλωσε συμμετοχή και τελικά επέστρεψε από την Παταγονία νικητής, με το έπαθλο στα χέρια.

Παίρνοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ, κι ενώ σκεφτόταν να κάνει μια σοβαρή επένδυση, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του χώρο εστίασης. Κάπου εδώ μπήκε στη ζωή του ο Φώτης Σεργουλόπουλος…

Ήταν η περίοδος που ο παρουσιαστής είχε φύγει από το Mega και είχε πάει στο Star με τη Μαρία Μπακοδήμου, παρουσιάζοντας το «Φ+Μ Live». Μέσα από κοινωνικά καλέσματα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος γνωρίστηκε με τον Βαγγέλη, αναγνώρισε το ταλέντο του και διέκρινε ξεκάθαρα την αγάπη του και τη δίψα του να ξεχωρίσει.

Αρχικά τον συμβούλευσε, έγινε συνοδοιπόρος στα σχέδια και στα όνειρά του και γρήγορα φάνηκε ότι οι δυο τους ταίριαζαν απόλυτα σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες. Έτσι έγιναν δύο καλοί φίλοι, που ο ένας εμπιστευόταν τον άλλο, και κάπως έτσι αποφάσισαν να συνεταιριστούν και με τον Κώστα Σκουλικαράκη, στο gay friendly κλαμπ στο Γκάζι «Shamone», το οποίο άνοιξε τις πόρτες του το 2012.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ONtime Σαββατοκύριακο στις 19/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!