Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αλ Πατσίνο: Τον «στοιχειώνει» το τραύμα στο πέος

Τι αποκαλύπτει ο σούπερ σταρ Αλ Πατσίνο στα απομνημονεύματά του

Έναν παιδικό τραυματισμό που είχε στο πέος του αποκάλυψε στα απομνημονεύματά του με τον τίτλο «Sonny Boy» ο Αλ Πατσίνο. Το ατύχημα συνέβη όταν ήταν μόλις 10 ετών και ζούσε στο Νότιο Μπρονξ της Νέας Υόρκης.

«Περπατούσα πάνω σε έναν λεπτό, σιδερένιο φράχτη και έκανα το χορό μου σαν σε τεντωμένο σχοινί» γράφει στο βιβλίο ο σταρ του «Νονού», σύμφωνα με το People. «Έβρεχε όλο το πρωί, και σίγουρα γλίστρησα, έπεσα και η σιδερένια ράβδος με χτύπησε απευθείας ανάμεσα στα πόδια μου», περιγράφει χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει ο Αλ Πατσίνο, θυμάται ότι ήταν κουλουριασμένος και έκλαιγε από τον «τόσο πόνο», που δεν μπορούσε να γυρίσει σπίτι. Ευτυχώς, ένας ηλικιωμένος κύριος τον μάζεψε και τον πήγε στο σπίτι της θείας του, όπου κλήθηκε στη συνέχεια ένας γιατρός.

«Ξάπλωσα εκεί στο κρεβάτι, με το παντελόνι μου εντελώς κατεβασμένο γύρω από τους αστραγάλους μου, καθώς οι τρεις γυναίκες στη ζωή μου -η μητέρα μου, η θεία μου και η γιαγιά μου- σκάλιζαν και κουνούσαν το πέος μου, όντας σε κατάσταση ημιπανικού» γράφει ο Αλ Πατσίνο.

«Σκέφτηκα: Θεέ μου, σε παρακαλώ πάρε με τώρα, καθώς τους άκουγα να ψιθυρίζουν πράγματα ο ένας στον άλλον την ώρα που μου έκαναν την εξέταση» πρόσθεσε. «Μέχρι σήμερα με στοιχειώνει η σκέψη εκείνου του τραυματισμού» έγραψε στο νέο του βιβλίο.

 

Τα απομνημονεύματα του σούπερ σταρ.

 

Αλ Πατσίνο: Ντροπιαστική εμπειρία

Μάλιστα, περιγράφει το περιστατικό ως «μία από τις πιο ντροπιαστικές εμπειρίες» της ζωής του. Επίσης, παρομοιάζει τον εαυτό του με «μια γάτα με πολύ περισσότερες από εννέα ζωές».

Ακόμα, ο Αλ Πατσίνο στα απομνημονεύματά του θυμάται πολλές εμπειρίες από την παιδική του ηλικία και την καριέρα του, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας αυτοκτονίας της μητέρας του και της πρόκλησης ταραχών στη Νέα Υόρκη.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Αλ Πατσίνο, ο οποίος διανύει πια το 85ο έτος της ηλικίας του, είπε στο People πως αποφάσισε να γράψει απομνημονεύματα επειδή ένιωθε ότι «έπρεπε».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!