Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μελίνα Νικολαΐδη – Δημήτρης Φιντιρίκος: Αγκαλιά σε βραδινή έξοδο

Αγκαλιά σε βραδινή έξοδο. Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, αδιαφορώντας πλήρως για τα σχόλια. Η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη και ο 37χρονος επιχειρηματίας βρίσκονται σε σχέση εδώ και λίγους μήνες. Χωρίς φυσικά να κρύβονται.

Αγκαλιά σε βραδινή έξοδο

Αρχικά μπορεί η Μελίνα Νικολαΐδη να σπουδάζει στο Λονδίνο υποκριτική. Ωστόσο ο Δημήτρης Φιντιρίκος όποτε βρίσκει ευκαιρία ταξιδεύει στο πλευρό της αγαπημένης τους.

Έτσι φαίνεται, πως η 20χρονη ήρθε για λίγες ημέρες στην Αθήνα και το βράδυ της Πέμπτης. Εκεί έκανε μια νέα βραδινή έξοδο με τον επιχειρηματία και τους φίλους τους. Το ζευγάρι πόζαρε αγκαλιά, με έναν από τους φίλους του να μοιράζεται στο στιγμιότυπο στα social media.

 

Το κοινό τους ταξίδι

Οι δυο τους φαίνεται να ήρθαν κοντά το φετινό καλοκαίρι. Όπου και έκαναν κοινές διακοπές στα Χανιά και στους Παξούς, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να περάσουν χαλαρές κοινές στιγμές.

Δημήτρης Φιντιρίκος – Μελίνα Νικολαΐδη: Μαζί στη Ρώμη

Το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου ο Δημήτρης Φιντιρίκος αποκάλυψε το ταξίδι του στη Ρώμη δημοσιεύοντας φωτογραφία από το Κολοσσαίο, εκεί όπου βρέθηκε και η Μελίνα Νικολαΐδη η οποία μοιράστηκε αντίστοιχο στιγμιότυπο στα social media.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!