Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανθή Φακιδάρη: Το διάφανο φόρεμα στο after party της Victoria’s Secret

Η σέξι εμφάνιση της Ανθής Φακιδάρη με ένα διάφανο μίνι φόρεμα

Η Ανθή Φακιδάρη έγραψε ιστορία ως η πρώτη Ελληνίδα που έγινε «αγγελάκι» και περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret στη Νέα Υόρκη.

Το εμβληματικό σόου του δημοφιλούς brand εσωρούχων επέτρεψε μετά από έξι χρόνια αποχής, καθώς το τελευταίο πραγματοποιήθηκε το 2018.

Η 21χρονη καλλονή από την Ελλάδα έχει κατακτήσει τις διεθνείς πασαρέλες και να γίνει το κεντρικό πρόσωπο διαφημίσεων πολλών διεθνών οίκων.

Το ίδιο βράδυ μετά το λαμπερό σόου, το μοντέλο από μαζί με τα άλλα διάσημα «αγγελάκια» που περπάτησαν στην πασαρέλα παραβρέθηκαν στο after party της Victoria’s Secret όπου διασκέδασαν με την ψυχή τους, χορεύοντας και ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό.

Το διάφανο φόρεμα στο after party της Victoria’s Secret

Η Ανθή Φακιδάρη ήταν λαμπερή και σέξι επιλέγοντας να φορέσει ένα εντυπωσιακό φόρεμα του brand Self-Portrait. Το φόρεμά της ήταν μίνι, αστραφτερό σε ασημί χρώμα, με διαφάνειες όπου διακρίνονταν τα μαύρα εσώρουχά της.

Ολοκλήρωσε το glam look της με μαύρες γόβες, μαύρο τσαντάκι ώμου, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε μια κομψή, ψηλή αλογοουρά και είχε έντονο μακιγιάζ.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!