Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τσιμτσιλή και Τσολάκη ξεναγήθηκαν στον κορυφαίο πολυχώρο Υγείας και Ευεξίας

Πλήθος επώνυμων προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο αλλά και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fitness, έδωσαν το παρών στον νέο υπερσύγχρονο πολυχώρο υγείας και ευεξίας “W Strength & Health” στο Μοσχάτο (Κύπρου 4). Ο ιδρυτής και καταξιωμένος personal trainer Aπόστολος Γιαννικάκης μαζί με την οικογένεια του καλωσόρισαν τους καλεσμένους στον μοντέρνο και άψογa εξοπλισμένο με την τελευταία τεχνολογία χώρο, ενώ όλοι διασκέδασαν με τις μουσικές επιλογές της αγαπημένης Μάγκυς Χαραλαμπίδου, που απογείωσαν το event.

Απόστολος Γιαννικάκης – Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη – Μαρία Παπάζογλου

Ο ιδιοκτήτης Απόστολος Γιαννικάκης, πρωταθλητής Ελλάδος στο building με 5 χρυσά μετάλλια, και η αφοσιωμένη ομάδα του “W Strength & Health” ανέλαβαν να ξεναγήσουν τον κόσμο στο open gym, στην αίθουσα Pilates reformer και στο πρώτο πάρκο καλλισθενικής γυμναστικής εσωτερικού χώρου, ενώ εντύπωση έκανε το τελευταίας τεχνολογίας κέντρο φυσιοθεραπείας και το κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής, υγιεινών σνακ και ροφημάτων, καθώς και το κέντρο κλινικής διατροφής που βρίσκονται μέσα στον χώρο.

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένας κοινοτικός κόμβος, όπου οι άνθρωποι θα νιώθουν υποστήριξη σε κάθε πτυχή του ταξιδιού τους προς την αυτοβελτίωση. Αυτό οδήγησε στην ιδέα της ενσωμάτωσης των 3 πυλώνων της υγείας και της ευεξίας Διατροφή, Υγεία, Δύναμη. Έτσι γεννήθηκε το “W Strength & Health” στο Μοσχάτο, ένας μοντέρνος και υπερσύγχρονος χώρος, ειδικά μελετημένος, ώστε να προσφέρει προπονήσεις, που δεν μπορεί να καλύψει ένα απλό γυμναστήριο. Σκοπός του είναι να προωθήσει τον υγιεινό τρόπο ζωής και την ευρωστία, μέσα από μία σύγχρονη αντίληψη εκγύμνασης, διατροφής και φροντίδας του σώματος.

        

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!