Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Ρίτα Όρα (ξανά) με look της Σίλιας Κριθαριώτη

Μάγεψε τα πλήθη σε συναυλία της στο Τόκιο η Ρίτα Όρα

Με ένα εντυπωσιακό σύνολο δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη εμφανίστηκε η Ρίτα Όρα στη σκηνή της συναυλίας που έδωσε στο Τόκιο.

Η λαμπερή Βρετανίδα τραγουδίστρια Ρίτα Όρα επέλεξε για ακόμα μια φορά να φορέσει ένα σύνολο της σχεδιάστριας της Σίλιας Κριθαριώτη, στο πλαίσιο της εμφάνισης της στη σκηνή της συναυλίας που έδωσε στο Τόκιο.

Η Ρίτα Όρα επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο και λαμπερό look με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη. Το συνέθεταν μια ψηλόμεση φούστα, ένα sparkly μπουστάκι κι ένα εντυπωσιακό headpiece. Το σύνολο ανέδειξε την εντυπωσιακή σιλουέτα της τραγουδίστριας.

Η Ρίτα Όρα δεν παρέλειψε να κάνει μια ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ της στο Instagram. Ευχαρίστησε όσους έδωσαν το παρών στη συναυλία της για να ακούσουν live τις επιτυχίες της. Παράλληλα έκανε tag και τη Σίλια Κριθαριώτη. Η καλλιτέχνιδα μάγεψε στη σκηνή με τα τραγούδια της και την εντυπωσιακή δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας.

Δείτε την εμφάνιση της Ρίτα Όρα με look της Σίλιας Κριθαριώτη

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρίτα Όρα επιλέγει δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη για μια εμφάνισή της. Πριν από λίγο καιρό η Όρα εμφανίστηκε με ένα εξίσου εντυπωσιακό σύνολο σε φεστιβάλ της Ουγγαρίας… αλλά και σε μια εμφάνισή της σε gala της Unicef.

Εκτός από τη Ρίτα Όρα, δημιουργίες της ταλαντούχας Ελληνίδας σχεδιάστριας έχουν φορέσει πολλά διάσημα ονόματα παγκοσμίου φήμης όπως η Κλόι Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Νικόλ Κίντμαν, η Χέιλι Μπίμπερ, η Μέγκαν Φοξ και η Μπιγιονσέ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!