Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά»

Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της λέγπντας χαρακτηριστικά «Είχα φτάσει  37 κιλά» . Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το πρόβλημα κράτησε περίπου δύο χρόνια. Επίσης, τόνισε ότι έχει αφήσει πίσω της αυτή τη δύσκολη στιγμή και ότι πλέον είναι πολύ καλά.

«Το έχω αφήσει τελείως πίσω, είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος. Όλο αυτό το πράγμα που έβγαλε παραπάνω γνώση των δυνάμεών μου».

Σοφία Βόσσου: «Είχα φτάσει 37 κιλά»

Στη συνέχεια η Σοφία Βόσσου πρόσθεσε: «Κοντά στα 2 χρόνια κράτησε αυτή η περιπέτεια, μαζί με το πρόβλημα στο πόδι. Είχα φτάσει 37 κιλά από το συρίγγιο αυτό. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν ένιωσα ότι ήταν η ώρα μου. Μου λέει ο γιατρός μου ”έλα μέσα, πεθαίνεις”, Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Του λέω ”δεν είναι η ώρα μου ακόμα” και έκατσα σπίτι, μαγείρεψα, ήρθαν όλοι φάγαμε. Εγώ δεν έτρωγα βέβαια, ήμουν με τους ορούς…».

«Μου έβαλαν αίμα δύο φορές στο νοσοκομείο. Φαντάσου ένας άνθρωπος 37 κιλά, δεν είχα τίποτα. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα στο παρά πέντε τάφο».

Όσο αφορά την σχέση της που έχει με τη πίστη και την θρησκεία, είπε: «Ήμουν 37 κιλά. Είχα και ροζ μαλλί. Έλεγα φτου σου κοπέλα μου. Φταίει η πίστη, πρέπει να έχεις γαλήνη μέσα σου, ο Χριστούλης σου μιλάει. Πως θα πω εγώ “γιατί” όταν σταυρώθηκε άδικα. Η μεγαλύτερη αδικία ήταν η δική του. Έχω πνευματικό, τον Σπυρίδον. Προσεύχομαι. Θα πω το πάτερ Ημών, αλλά μπορεί πχ να είμαι στο αυτοκίνητο και τον επικαλούμαι. Ουσιαστικά τα βλέπω όλα θεόσταλτα. Λες και είναι ταινία».

«Βλέπεις τον κόσμο με άλλα μάτια, βλέπεις τη ζωή όμορφη. Είναι πάρα πολύ όμορφη. Έχει χρώματα. Ο κόσμος θέλει να βλέπει μόνο ένα χρώμα. Γιατί ήρθα εδώ, πρέπει να το ανακαλύψει αυτό».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!