Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χάρης Δούκας: Στη Θήβα ο γάμος, στις Αφίδνες η δεξίωση

Το προσκλητήριο, οι κουμπάροι και οι καλεσμένοι Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου

Λίγες ώρες έμειναν πριν ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας παντρευτεί την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου. Το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλοκτένη, στη Θήβα, τον τόπο καταγωγής της διεθνολόγου και συντρόφου του δημάρχου Αθηναίων.

Όπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Mega, οι καλεσμένοι θα ξεπερνούν τους 300, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Ο δήμαρχος Αθηναίων έχει καλέσει ακόμη στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και  ο Γιώργος Παπανδρέου. Καλεσμένος είναι επίσης ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον στήριξε στον αγώνα για τον Δήμο Αθηναίων.

 

Οι τρεις κουμπάροι του δημάρχου Αθηναίων

Το προσκλητήριο του γάμου αναφέρει ότι κουμπάροι του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας θα είναι ο Λάζαρος Καραούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, η Ιωάννα Χριστοπούλου-Κόντη, φίλη της νύφης, και ο Κωνσταντίνος Πανδής, από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηνών.

Η εκπομπή έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το μυστήριο αλλά και για τη δεξίωση, αποκαλύπτοντας ότι θα γίνουν σε διαφορετικά σημεία. Συγκεκριμένα, η δεξίωση θα γίνει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα σε ένα κτήμα κοντά στις Αφίδνες. Δηλαδή, είναι 60 χιλιόμετρα και σχεδόν μία ώρα απόσταση από την εκκλησία.

 

Η αποκάλυψη από τον Χάρη Δούκα

Λίγο πριν από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας είχε αναφέρει για το γάμο: «Θα παντρευτούμε ανεξαρτήτως αποτελέσματος με παπά και με κουμπάρο στη Θήβα. Η νύφη κατάγεται από εκεί. Θα δεσμευτώ δημόσια».

Την Τρίτη το ζευγάρι πραγματοποίησε μια βραδινή εμφάνιση στο Θέατρο Λυκαβηττού, όπου παρακολούθησε τη συναυλία «Τίποτα δεν πάει χαμένο». Η Γεωργία Πολυτάνου εμφανίστηκε πολύ κομψή, με τα μαλλιά της πιασμένα σε σικάτο σινιόν και κομψό μαύρο σύνολο.

 

Ποια είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα

Η σύντροφος του Χάρη Δούκα, η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου, είναι Διεθνολόγος και αναλύτρια Ενεργειακής Ασφάλειας που αρθρογραφεί σε διάφορα ενημερωτικά sites.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει μοιραστεί για τον εαυτό της στα social media, κατάγεται από τη Θήβα, ενώ έχει σπουδάσει στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Στη συνέχεια έκανε και μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλιματική Κρίση στο ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!