Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιατί Χάρι και Μέγκαν αγόρασαν σπίτι στην Πορτογαλία

Αγόρασαν ένα νέο εξοχικό στην Ευρώπη, μετά την έξωση του βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να αγόρασαν ένα νέο σπίτι στην Ευρώπη, μετά την έξωση του βασιλιά Καρόλου από το Φρόγκμορ Κότατζ.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ φέρεται να αγόρασαν ένα σπίτι στην Πορτογαλία. Ποιος ήταν όμως ο λόγος της συγκεκριμένης αγοράς; Η αγορά του σπιτιού στην Πορτογαλία μπορεί να επέτρεψε στον Χάρι και τη Μέγκαν να αποκτήσουν τη λεγόμενη «Golden Visa», βάσει της οποίας θα έχουν πρόσβαση χωρίς βίζα στη ζώνη Σένγκεν της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η επιλογή της Πορτογαλίας όμως για την εξοχική τους κατοικία πάντως δεν είναι τυχαία. Στη χώρα αυτή περνούν μεγάλο χρόνο η ξαδέρφη του δούκα του Σάσεξ, η πριγκίπισσα Ευγενία, με το σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ και τα δύο τους παιδιά. Μάλιστα, η Ευγενία είναι ένα από τα ελάχιστα μέλη της βασιλικής οικογένειας που διατηρεί ακόμα και τώρα άψογες σχέσεις με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα έχουν επισκεφθεί την έπαυλή τους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας.

 

Η πριγκίπισσα Ευγενία με τα παιδιά της στο εξοχικό τους στην Πορτογαλία.

 

Τέλος η Βρετανία για Χάρι και Μέγκαν

Και τώρα, το ζευγάρι φέρεται να αγόρασε ένα νέο εξοχικό στην Ευρώπη μετά την έξωση του βασιλιά Καρόλου από το Φρόγκμορ Κότατζ στο Γουίνδσορ. Ο βασιλιάς Κάρολος ξεκίνησε τη διαδικασία έξωσης τον Ιανουάριο του 2023, μία ημέρα πριν ο Χάρι κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare», τα οποία περιείχαν αρκετούς ισχυρισμούς για την οικογένειά του. «Αυτή η έξωση σήμαινε σίγουρα το τέλος του Χάρι και της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο» δήλωσε τότε μια πηγή.

Μέγκαν και Χάρι στην Πορτογαλία

Ο πρίγκιπας και η σύζυγός του ερωτεύτηκαν την Πορτογαλία μετά από τριήμερη επίσκεψή τους πέρυσι στο σπίτι της ξαδέρφης του, στο CostaTerra Golf and Ocean Club, ένα πολυτελές συγκρότημα 300 ακινήτων δίπλα στη θάλασσα στο Μελίδες, νότια της πορτογαλικής πρωτεύουσας. Ο Μπρούκσμπαν εργάζεται στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις της CostaTerra.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!