Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φαίη Σκορδά: “Έμαθα στα 44 μου να λέω ευχαριστώ”

“Έμαθα στα 44 μου να λέω ευχαριστώ”

Με το πιο πλατύ χαμόγελό της υποδέχτηκε τους τηλεθεατές της η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Πέμπτης μέσα από το Buongiorno. Καταλήγοντας στο “Έμαθα στα 44 μου να λέω ευχαριστώ”.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το που μπήκε η παρουσιάστρια στο πλατό δεν δίστασε να της πει πόσο όμορφη είναι σήμερα!

“Έμαθα στα 44 μου να λέω ευχαριστώ”

«Η εκρηκτική Φαίη Σκορδά» τόνισε ο παρουσιαστής.

«Κάποιες φορές μου έκαναν κομπλιμέντα και ντρεπόμουν και έλεγα όχι όχι. Έμαθα φέτος στα 44 μου να λέω ”ευχαριστώ” σε αυτά» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της.

Να θυμίσουμε πως η Φαίη Σκορδά διανύει μια άκρως επιτυχημένη αρχή της σεζόν, μια που κατοχυρώνει την πρώτη θέση συχνά. Η ομάδα της φαίνεται να βρίσκει ρυθμό.

Αρχικά, στο δυναμικό κοινό, λοιπόν, το Buongiorno σημείωσε μέσο όρο 12,5%.  Μάλιστα ακολούθησαν η Super Κατερίνα με 10,6% και το Breakfast@star επίσης με 10,6%. Το Πρωινό είχε 8,3%, οι Αταίριαστοι 7,3%, το Πρωινό ΣουΣου 6,5% και το Πρωίαν σε είδον 4,7%.

Εν συνεχεία, όσον αφορά το γενικό σύνολο, οι Αταίριαστοι είχαν μέσο όρο 17,8%, το Πρωινό 14%, το Buongiorno 12,8%, η Super Κατερίνα 11%, το Breakfast@star 8,7%, το Πρωινό ΣουΣου 5,4% και το Πρωίαν σε είδον 3,3%.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!