Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Μαρία Ιωαννίδου: Ποια είναι η πραγματική της ηλικία

Η wikipedia γράφει ότι είναι 81, αλλά η ίδια το αμφισβητεί . Τι αποκαλυπτει ο συμμαθητλης της Νίκος Γαλανός

H ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδουhttps://ontime24.gr/?s=%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1+%CE%99%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%85 σε συνέντευξη της μίλησε για την ηλικία της, και τα έβαλε με τη wikipedia που γράφει ότι είναι 81 χρόνων. Η Μαρία Ιωαννίδου ανάφερε ότι η ηλικία της είναι 60 και κάτι, χωρίς όμως να διευκρινίζει το κάτι.

«Γράφουν ότι είμαι 81 γιατί με μισούν! Ξέρω εγώ; Τι να πω; Είναι άσχετοι. Είχα κάποιον, μέσα από τον χώρο, με τον οποίο είχα αρπαχτεί. Πολύ τον υποψιάζομαι πως είναι αυτός που το έκανε. Το είπα στη δικηγόρο μου, μου είπε θα στο βγάλω. Δεν ξέρω. Δεν βγήκε. Δεν είμαι 81 ετών, τρελαθήκατε; Για να είμαι ακριβής, είμαι 60 κάτι -το κάτι δεν θα το πω ποτέ. Όταν πουρέψω, μπορεί. Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Δεν φαίνομαι»!

Ωτσόσο πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν ότι η ηθοποιός είναι είναι εξήντα και κάτι. Άλλωστε άρχισε να εμφανίζεται στον ελληνικό κινηματογράφο από το 1965.  Ωστόσο η ίδια επιμένει και δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεατι στο θεμα.

 Μαρία: Ιωαννίδου: Ποια είναι η πραγματική της ηλικία

Στο μεταξύ, για την ηλικία της Μαρίας Ιωαννίδου είχε μιλήσει τον περασμένο Μάιο και ηθοποιός Νίκος Γαλανός στο Στούντιο 4. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα χρόνια που φοιτούσε στη δραματική σχολή και τη… συμμαθήτριά του, Μαρία Ιωαννίδου.

«Η τάξη μας είχε ενδιαφέροντα παιδιά που έκαναν καριέρα. Ο ένας από αυτούς ήταν ο Τερζόπουλος και ο άλλος ήταν ο Λευτέρης Βογιατζής. Πολύ έντεχνο. Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν επίσης συμμαθήτριά μου που δεν θέλει να το λέω για να μην καταλαβαίνουν την ηλικία της. Τότε ήταν 7 χρονών. Εγώ την ηλικία μου τη λέω, δεν έχω πρόβλημα… Τέλος πάντων!» ανέφερε με χιούμορ ο Νίκος Γαλανός.

Σύμφωνα με τη wikipedia, ο Νίκος Γαλανός είναι γεννημένος το 1945 και είναι 79 ετών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!