Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Victoria’s Secret: Δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω…

Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret επέστρεψαν υπηρετώντας τη διαφορετικότητα

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή ενός σόου – γιορτή για τη μόδα, έγινε αλλά απογοήτευσε πολλούς για τη «θολή» εικόνα που εμφάνισε μετά από απουσία 6 ετών.

Κάποτε η πιο φαντασμαγορική επίδειξη μόδας της Victoria’s Secret με τα πιο καυτά σούπερ μόντελ του κόσμου να θέτουν ένα φαινομενικά ανέφικτο πρότυπο ομορφιάς, ποζάροντας με εσώρουχα, έδωσε τη θέση του σε κάτι άλλο, ίσως στη λογική «υπηρετώντας τη διαφορετικότητα», κάτι που δεν φαίνεται να άρεσε στους πιστούς φίλους του σόου.

Κι αν εκ πρώτης όψεως, υπήρχε μία λάμψη και ένα εντυπωσιακό σκηνικό, οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που έκαναν τη διαφορά.

Τα αγγελάκια επέστρεψαν υπηρετώντας τη διαφορετικότητα

Οι «Άγγελοι» μπορεί να είχαν φτερά, αλλά οι διαφορές τους με τις κοινές θνητές ήταν από ελάχιστες έως ανύπαρκτες. Μοντέλα «μύθοι» στον κόσμο της μόδας εμφανίστηκαν με σημάδια μαυρίσματος στο σώμα τους, που φαίνονταν δια γυμνού οφθαλμού κάτω από τα εντυπωσιακά εσώρουχα, αντί να καλύπτονται.

Ανάμεσά τους ήταν η Gigi Hadid, η οποία εμφανίστηκε με ένα κόκκινο σύνολο καθώς κουνούσε τα εμβληματικά φτερά αγγέλου για να ανοίξει το σόου.

Gigi Hadid

Με ένα διαφανές κόκκινο κορμάκι από δαντέλα και ένα κόκκινο βολάν μπόα με τις γραμμές από το μαγιό εμφανείς.

Ανάλογη και η εικόνα της Lila Moss, της 22χρονης κόρης της Kate Moss, που περπάτησε στην πασαρέλα για πρώτη φορά με τη θρυλική μητέρα της.

Lila Moss

Kate Moss

Και δεν ήταν μόνο αυτά, η Ashley Graham, εμφανίστηκε με τα εσώρουχα για να δείξει την κυτταρίτιδα της για την οποία δηλώνει… υπερήφανη.

Ashley Graham

Από τις αξιοσημείωτες παρουσίες, οι θρυλικές Σερ και Έβα Χερτζίκοβα που φαίνεται να έσωσαν την «τιμή» του σόου, όπου επέστρεψαν επίσης Alessandra Ambrosio , Tyra Banks και Adriana Lima, καθώς και η επόμενη γενιά Taylor Hill και Barbara Palvin.

Cher

Eva Herzigova

Adriana Lima

Taylor Hill

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 από τον Αμερικανό επιχειρηματία Roy Raymond, ο οποίος δημιούργησε μια μικρή αλυσίδα καταστημάτων εσωρούχων μπουντουάρ.

Πέντε χρόνια αργότερα πούλησε την εταιρεία στον μεγιστάνα ρούχων Les Wexner για 1 εκατομμύριο δολάρια – ένα κλάσμα της τρέχουσας αξίας της. Ο Raymond αργότερα αυτοκτόνησε πηδώντας από τη γέφυρα Golden Gate στο Σαν Φρανσίσκο.

Candice Swanepoel

Είχε επιλέξει το όνομα Βικτώρια από τη βασίλισσα Βικτώρια, νομίζοντας ότι ακουγόταν εκλεπτυσμένο, και πρόσθεσε το Secret για να αναφερθεί σε ό,τι ήταν κρυμμένο κάτω από τα ρούχα.

Τελικά, εκατοντάδες καταστήματα άνοιξαν, αλλά ήταν η λαμπερή έναρξη του πρώτου κραυγαλέου σόου της Victoria’s Secret στο Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη το 1995 που έκανε τη διαφορά.

Μετάδοση από την τηλεόραση του δικτύου σε 185 χώρες, εκατομμύρια συντονίστηκαν για να δουν σούπερ μόντελ όπως η Naomi Campbell, η Helena Christensen, η Tyra Banks και η Karen Mulder.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!