Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πύρρος Δήμας: Χεράκι χεράκι με την κορούλα του

Μια τρυφερή φωτογραφία με το έξι μηνών πέμπτο παιδί του δημοσίευσε ο Πύρρος Δήμας

Ο Πύρρος Δήμας τον περασμένο Απρίλιο απέκτησε το πέμπτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο Πύρρος Δήμας, που ήταν ήδη πατέρας τεσσάρων παιδιών από τον πρώτο του γάμο, είχε δηλώσει ότι η αγάπη για τη σύντροφό του τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Ο ίδιος μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του συγκινήθηκε, λέγοντας πως δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα είχε πέντε παιδιά.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή, είναι ευλογημένη στιγμή όντως! Δεν το φανταζόμουν ότι θα έχω 5 παιδιά, είναι ευλογία» ήταν τα πρώτα του λόγια.

Πύρρος Δήμας: “Μοιάζει στην Αφροδίτη”

Όταν γεννήθηκε ο καρπός του έρωτά τους, η αθλήτρια και πρώην παίκτρια του «Survivor» είχε τονίσει στις δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι κατά την έξοδό του από το ιδιωτικό μαιευτήριο ότι είχε μια δύσκολη γέννα, ενώ ο σύζυγός της είχε αναφέρει πως το παιδί τους μοιάζει στην Αφροδίτη Σκαφίδα.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε πει: «Για όσες θέλουμε να ζήσουμε τη μητρότητα, τα συναισθήματα είναι χαρά, συγκίνηση, απεριόριστη. Είχα μια δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να την πάρουν με καισαρική αλλά όλα πήγαν καλά».

Ο Πύρρος Δήμας είχε σχολιάσει: «Πάντα υπάρχει άγχος, εγώ το έχω ζήσει πέντε φορές». «Δόξα τω Θεώ είμαστε πολύ χαρούμενοι, παίρνουμε το παιδάκι μας στο σπίτι και συνεχίζουμε. Δεν μπήκα στον τοκετό, σε κανέναν δεν έχω μπει. Μοιάζει στην Αφροδίτη» κατέληξε.

 

Το όνομα που θα της δώσουν

Η αθλήτρια είχε αναφερθεί και στο όνομα του παιδιού. «Το όνομα που θα πάρει η κόρη μας είναι Ελευθερία, από τη μαμά του Πύρρου που την χάσαμε στο πρώτο ραντεβού μας» είχε πει. «Κι επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου, όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μια Ελευθερία, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε. Οπότε οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου» είχε προσθέσει.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!