Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τα… μπουρδούκλωσε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Νταλάρα

Ανασκεύασε τις προηγούμενες δηλώσεις της περί κρυφής σχέσης η Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου προσπάθησε να ανασκευάσει τα όσα δήλωσε πρόσφατα περί κρυφής σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, την περίοδο που ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σχέση με την Βέρα Κρούσκα.

Αρχικά είπε: «Η σχέση με τον κύριο Νταλάρα έγινε προ Χριστού, είναι πολύ παλιό το θέμα. Έγινε όταν ο Γιώργος, γιατί ο Γιώργος Νταλάρας είχε μια σοβαρή σχέση με τη Βέρα Κρούσκα. Τα χαλάσανε οριστικά, αμετάκλητα και μετά από λίγο έγινε η δική μας σχέση. Για να μην τα μπερδεύουμε και να μην εκθέτουμε ανθρώπους».

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Γιώργου Νταλάρα με την Βέρα Κρούσκα: «Δεν τα κάνω εγώ αυτά. Μα, ντροπή! Αυτό είναι μηνύσιμο τελικά. Καμία σχέση δεν έχω εγώ με τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν ήμουν η ενδιάμεση. Μάλιστα για να συμβεί αυτό με τον Γιώργο πέρασε κάπου ένας μήνας μετά από τη Βέρα. Έχουμε μια σοβαρότητα ως άτομα».

Και πρόσθεσε: «Όχι, όχι, λάθος. Λάθος δικό μου. Λάθος διατυπώθηκε. Δεν είχε σχέση. Είχε τσακωθεί με τη Βέρα Κρούσκα, όχι πρόχειρα. Είχαν τσακωθεί, τα είχαν σπάσει τελείως, χωρίσανε, έτσι έγινε και με φλέρταρε ο Γιώργος Νταλάρας που αν δεν απατώμαι ήταν στο Θέατρο Ακροπόλ, όπου τραγουδούσε και εγώ χόρευα με τον Βαγγέλη Σειληνό».

Τι είπε η Βέρα Κρούσκα

Η Βέρα Κρούσκα ενημερώθηκε για την τοποθέτηση της Μαρίας Ιωαννίδου, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε πει πως είχε κρυφή σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα την περίοδο που ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σχέση με την Βέρα Κρούσκα. Η ίδια όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε πως δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή της και δήλωσε πως όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!