Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέσπασε ο Μποτρίνι: “Δεν με πήρε ποτέ κανείς να με ρωτήσει για το αν ισχύει”

Ο γνωστός σεφ διέψευσε αρχικά με ανάρτησή του τα όσα ψευδώς γράφτηκαν, ενώ το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό».

Ξέσπασε ο Μποτρίνι μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και να μπαίνει στο χειρουργείο. Αρχικά, ο γνωστός σεφ διέψευσε αρχικά με ανάρτησή του τα όσα ψευδώς γράφτηκαν. Ενώ το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ξέσπασε ο Μποτρίνι

«Μόλις έμαθα ότι χειρουργήθηκα! Τι έγινε τζιμάνια μου; Ξεμείνατε από ειδήσεις και το ρίξατε στα hoaxes; Για μαζευτείτε…» έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ενώ εμφανίζεται χαμογελαστός.

Ξέσπασε ο Μποτρίνι: “Δεν με πήρε ποτέ κανείς να με ρωτήσει για το αν ισχύει”

Ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό:

«Σας μιλάω ζωντανά… ευτυχώς! Με πέθαναν. Έγραψαν ότι έκανα δύο εγχειρίσεις στη χολή και στα νεφρά. Άρχισαν να μου στέλνουν «περαστικά» στο Instagram. Λέω έχω κάνει μία μ@@@κια σε κάποιο πιάτο. Δεν με πήρε ποτέ κανείς να με ρωτήσει για το αν ισχύει αυτό το ρεπορτάζ» σημείωσε ο Έκτορας Μποτρίνι.

O έντονος χαρακτήρας του Έκτορα Μποτρίνι, σίγουρα δεν θα μπορούσε να τον σταματήσει από το να απαντήσει σε ψευδή δημοσιεύματα.

Η ψεύτικη είδηση

O γνωστός σεφ αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας με τους νεφρούς του.

Παλαιότερα, είχε κάνει ένα ακόμη χειρουργείο, που είχε ως αποτέλεσμα να αφαιρέσει την χολή του.Αυτές τις μέρες ο ίδιος αναρρώνει στο σπίτι του στην Κηφισιά και σε λίγο καιρό θα επιστρέψει ξανά στα γυρίσματα του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», που παρουσιάζει μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή, στον Σκάι.

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!