Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι έσωσα το σπίτι των γονιών μου

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου από τον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, προέβη σε προσωπικές αποκαλύψεις. Η παρουσιάστρια είπε: “Έτσι έσωσα το σπίτι των γονιών μου”.

Έτσι έσωσα το σπίτι των γονιών μου

Σε πλειστηριασμό θα βγει η μεζονέτα του Στέλιου Διονυσίου στη Φιλοθέη λόγω εκπρόθεσμων οφειλών. Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε ότι είχε μία παρόμοια εμπειρία με την οικογένειά της με την ίδια να προσπαθεί να σώσει το σπίτι τους.

«Με πιάνει η ψυχή μου όταν βλέπω τέτοια πράγματα. Επειδή το έχει περάσει η οικογένειά μου με αυτή τη διαδικασία κι έχω αναγκαστεί εγώ να «χτυπήσω» για να σώσω κάτι οικογενειακό. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Είχα καλή δουλειά και τα κατάφερα. Δεν μπορούσα να βλέπω τους γονείς μου να βλέπουν το σπίτι τους σε αυτή τη διαδικασία. Μετά να προσπαθείς να «χτυπάς» και να σκέφτεσαι ότι κάποιος άλλος μπορεί να στο «χτυπήσει» και να το χάσεις» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Συμβαίνει σε όλους. Θυμάμαι τους γονείς μου να λένε, ντροπή. Όχι, συμβαίνει σε όλους και μπορεί να χειριστείς κάτι λάθος» σημείωσε η παρουσιάστρια του Alpha.

Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 27 Νοεμβρίου η πολυτελής μεζονέτα στη Φιλοθέη του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου.

«Αυτό το σπίτι το αγόρασα πριν από 25 χρόνια που ήταν άλλες εποχές, προ κρίσης» ανέφερε ο Στέλιος Διονυσίου, διευκρινίζοντας ωστόσο πως πρόκειται να γίνει ανακοπή του πλειστηριασμού, καθώς έχει αποπληρώσει μέρος της οφειλής.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Πρωινό, «το ποσό ήταν δάνειο, δεν είχα στην άκρη ένα εκατομμύριο και πήγα και πήρα ένα σπίτι, είναι δάνειο. Κάποτε που βγάζαμε λεφτά και δουλεύαμε πέντε μέρες την εβδομάδα, το πληρώναμε το δάνειο. Μετά από κάποια στιγμή τα πράγματα στένεψαν».

Μάλιστα, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε πως δεν βρίσκεται μόνο αυτός σε αυτή τη θέση, αλλά «είναι πάρα πολλοί Έλληνες που την πάτησαν σαν κι εμένα».

Όλα τα viral video εδώ.

Για όλα τα νέα στην ώρα τους μπες στην κοινότητα μας στο facebook.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!