Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ανθή Φακιδάρη: Το πρώτο made in Greece αγγελάκι της Victoria’s Secret (Live)

Η νεαρή μοντέλα Ανθή Φακιδάρη θα περπατήσει στο catwalk όπου δοξάστηκαν οι κορυφαίες του χώρου παγκοσμίως!

Το fashion show του οίκου «Victoria’s Secret» επιστρέφει μετά από 5 χρόνια απουσίας και η Ανθή Φακιδάρη είναι το πρώτο μοντέλο από την Ελλάδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα.

Το σόου θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη απόψε (ξημερώματα 16/10) και ανάμεσα στα διεθνούς φήμης μοντέλα που θα περπατήσουν στην εκδήλωση είναι και η 21χρονη.

Ποια είναι η Ανθή Φακιδάρη;

Η 21χρονη Ανθή Φακιδάρη, που βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ μόλις τρία χρόνια, έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα. Με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και τις ιδανικές της αναλογίες, έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα νέα πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας. Η πορεία της Ανθής περιέχει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου, ενώ η συμμετοχή της στο Victoria’s Secret Fashion Show είναι μια απόδειξη της ταχύτατης εξέλιξής της.

Με κάθε της εμφάνιση, η Ανθή Φακιδάρη αναδεικνύει τη χάρη και την αυτοπεποίθηση που απαιτεί ο απαιτητικός κόσμος της μόδας. Το γεγονός ότι επιλέχθηκε να συμμετάσχει σε ένα τόσο μεγάλο σόου, όπως αυτό της Victoria’s Secret, επιβεβαιώνει την ανοδική πορεία της στην καριέρα της και την προσήλωσή της στο να διαπρέψει ως μοντέλο. Η εμφάνισή της στο διάσημο catwalk αναμένεται να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη σκηνή της μόδας, κάνοντάς την ακόμα πιο γνωστή στο διεθνές κοινό.

Μεγάλωσε στο Περιστέρι, με ρίζες από την Κρήτη και τα Τρίκαλα, κληρονομιά από τους γονείς της. Οι επαγγελματικές της δραστηριότητες την οδηγούν συχνά μεταξύ Αθήνας, Παρισιού, Μιλάνου, και πιο πρόσφατα στη… Νέα Υόρκη, όπου συμμετείχε επίσης στο catwalk του Ralph Lauren.

Η επαγγελματική της πορεία ξεκίνησε όταν βρέθηκε στον Alpha, όπου ο πατέρας της δουλεύει ως καμεραμάν. Εκεί δέχτηκε την πρώτη πρόταση να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, και έτσι άνοιξε για εκείνη έναν νέο και συναρπαστικό κόσμο.

Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως οι Chanel, Ferrari, Giorgio Armani και Givenchy. Στο επερχόμενο Victoria’s Secret Fashion Show 2024, θα εμφανιστεί πλάι σε διάφορα μοντέλα όπως οι… Anok Yai, Ashley Graham, Barbara Palvin, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Devyn Garcia, Gigi Hadid, Grace Elizabeth, He Cong… Imaan Hammam, Irina Shaabeliy Fontana, Jasmine Tookes, Joan Smalls, Josephine Skriver, Layla Etengan, Mathilda Gvarliani, Mayowa Nicholas, Neelam Gill… Paloma Elsesser, Paula Soares, Rania Benchegra, Taylor Hill, Tyra Banks, Valentina Sampaio και επίσης Vivienne Rohner.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Fakidari (@anthifakidari)

 

«Χαλασμός» στην ολική επαναφορά της Victoria’s Secret

Η Ανθή Φακιδάρη βρίσκεται εδώ και μέρες στη Νέα Υόρκη, όπου και προετοιμάζεται για το σόου. Μάλιστα, έχει μοιραστεί υλικό από τα backstage στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φετινή επανεκκίνηση του Victoria’s Secret Fashion Show για το 2024 επιφυλάσσει ιδιαίτερες στιγμές, με τη θρυλική Cher να είναι η special guest και να ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το πρόγραμμα θα πλαισιώσουν επίσης η ανερχόμενη τραγουδίστρια Tyla και η Lisa από τις Blackpink, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη λάμψη και ρυθμό.

Δείτε εδώ σε ζωντανή μετάδοση την κορυφαία εκδήλωση (η Live μετάδοση ξεκινά στη 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 16/10)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!