Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κατερίνα Λέχου: Είχα κρίση πανικού, ήμουν τυχερή που το έπαθα

Τώρα είμαι 57 χρονών, αλλά μη νομίζεις ότι το έχω τακτοποιήσει, δήλωσε η Κατερίνα Λέχου   

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός που είχε παίξει στο «Είσαι Το Ταίρι Μου», μίλησε για την κρίση ηλικίας που μπορεί να παθαίνουν κάποιοι στα 50, για την κρίση πανικού που είχε πάθει στα 35 της και το ταξίδι της για την αυτοβελτίωση.

Ξεκίνησε λέγοντας η Κατερίνα Λέχου: «Οι περισσότεροι την ηλικία των 50 την ζουν λίγο τραυματικά, δεν ξέρω τον λόγο αλλά νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό μας το έχουν φορέσει. Και μαθηματικά να το πάρεις ουσιαστικά είσαι στο τρίτο κομμάτι του κύκλου της ζωής. Πρέπει να είσαι εξοικειωμένος με το ότι υπάρχει αρχή, μέση και τέλος. Μετά τα 50 είναι όλα ποιοτικά, γιατί δεν έχεις χρόνο για χάσιμο».

Συνέχισε: «Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου. Εγώ όταν φτάσω στα 65 δεν θέλω να τρέχω σαν τρελή να κυνηγάω την ουρά μου. Ακόμα και δυνάμεις να είχα, θα ήθελα να είμαι πιο χαλαρή. Τα πράγματα είναι σοφά φτιαγμένα από τη φύση».

Κατερίνα Λέχου: Στα 35 έπαθα κρίση πανικού

Μιλώντας για το ταξίδι της για την αυτοβελτίωση η Κατερίνα Λέχου είπε: «Με ταλάνιζε πολύ η γνώμη των άλλων, είχα χαμηλή αυτοπεποίθηση. Αντιλήφθηκα ότι δίνω πολλή σημασία στις γνώμες των άλλων όταν κατέρρευσα και έπαθα κρίση πανικού. Στα 35 έπαθα κρίση πανικού, ήμουν τυχερή που το έπαθα γιατί έτσι ξεκίνησα ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης. Τώρα είμαι 57 χρονών, αλλά μη νομίζεις ότι το έχω τακτοποιήσει, απλά αμβλύνεται. Αυτό νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο που μεγαλώνουμε».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!