Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Γιούλικα Σκαφιδά: Νονά του γιου της η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Γιούλικα Σκαφιδά

Σε ανάρτηση στο Instagram που έκανε το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου, η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε ότι η βάφτιση του γιου της έγινε πριν από έναν μήνα, στις 14 Σεπτεμβρίου, στην Καλαμάτα, απ’ όπου κατάγεται η ηθοποιός. Ο μικρούλης πήρε το όνομα Άγγελος-Γεράσιμος, ενώ είχε τρεις νονούς, μεταξύ αυτών και η καλή φίλη της Γιούλικας Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη.


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον μικρό Άγγελο-Γεράσιμο.

Γιούλικα Σκαφιδά: Η ανάρτησή της για τη βάφτιση

«Μια ηλιόλουστη μέρα, πριν ένα μήνα, βαφτίσαμε στην Καλαμάτα τον Άγγελο Γεράσιμο και μετά χορέψαμε στον ελαιώνα! Και ήταν όλοι εκεί! Με πολλή αγάπη και χαμόγελα ζεστά. Ευδοκία, Αλεξία, Θάνο, είστε υπέροχοι νονοί! Σας ευχαριστούμε πολύ», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά στη λεζάντα της ανάρτησής της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μυστήριο. Μάλιστα, μετά τη βάφτιση, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι, με την ευτυχισμένη μαμά να μη σταματάει το χορό!

Η Γιούλικα Σκαφιδά πόζαρε χαμογελαστή μαζί με τους κουμπάρους της.

Γιούλικα Σκαφιδά: «Είναι μια γλυκιά ευθύνη»

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το γιο της τον Νοέμβριο του 2023. «Αυτό που έχει αλλάξει, είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από εμένα στα πάντα και αυτό δεν είναι βάρος, είναι μια γλυκιά ευθύνη, γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή, δεν έγινε τυχαία. Είμαι καλά που έγινε τώρα, δεν νιώθω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά. Έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω διαβάσει πιο πολύ, έχω ζήσει πιο πολύ, έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα – θέλω κι άλλα φυσικά – έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δεν νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα το ατού για να κάνει κάποιος παιδί. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ δυναμική και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο να παίζουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να κάνουμε σπορ» είχε δηλώσει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη». Στη συνέχεια, απάντησε πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή. «Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη, απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου».

Οι τρεις νονοί του μικρού Άγγελου-Γεράσιμου.
Η μπομπονιέρα της βάφτισης, ένα μαντήλι καλαματιανό!
Μετά τη βάφτιση ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι!
Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!