Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γυμνή στο Instagram

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι έκανε μια αποκαλυπτική ανάρτηση στα social media

H Έμιλι Ραταϊκόφσκι  το διάσημο μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργό στο Instagram. Συχνά, δημοσιεύει υλικό από την καθημερινότητά της, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι δημοσίευσε μια σειρά από αποκαλυπτικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό. Έβγαλε φωτογραφίες στον καθρέφτη του μπάνιου της γυμνή και ανήρτησε τα στιγμιότυπα στο instagram.

Σε άλλες φωτογραφίες, ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι της, κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια της. «Στο σπίτι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γυμνή στο Instagram
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γυμνή στο Instagram

Σύμβολο του σεξ 

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο,έγινε  σύμβολο του σεξ. Το 2014 πόζαρε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl με τον Μπεν Άφλεκ ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με τον Ζακ Έφρον.

Από το 2018 είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ. Στις 8 Μαρτίου 2021, γέννησε το  γιό τους, Σιλβέστερ Απόλλο Μπέαρ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!