Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοφία Παθέκα: Χώρισε μετά από 21 χρόνια γάμου

H Σοφία Παθέκα μετά το χωρισμό μετακόμισε σε νέο σπίτι στην Εκάλη!

Η γνωστή γυμνάστρια Σοφία Παθέκα άνοιξε πρώτη φορά την πόρτα του νέου της σπιτιού στην κάμερα του Happy Day . Η γυμνάστρια αποκάλυψε ότι εδώ και τρεις μήνες έχει μετακομίσει, ενώ έχει χωρίσει πάνω από ένα χρόνο.

«Έψαχνα πολύ καιρό να βρω κάτι κοντά στο άλλο μου σπίτι ώστε τα παιδιά να μην έχουν θέματα μετακίνησης». Είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τον χωρισμό της η Σοφία Παθέκα είπε: «Όταν βουλιάζει ένα πλοίο, ο καπετάνιος φεύγει τελευταίος. Οι υπόλοιποι όμως βουτάνε για να μην πνιγούν. Δεν έχει νόημα να κάτσεις να περιμένεις για να μη βουλιάξει το πλοίο, πρέπει να πιαστείς και να σωθείς. Εγώ βούτηξα…»

«Ακόμα περνάω σκοτεινές στιγμές. Μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης, η δύναμη της συνήθειας είναι τεράστια, αλλά και η ψυχική υγεία, η γαλήνη, ο σεβασμός, είναι πράγματα που πρέπει να τους δώσεις αξία», τόνισε.

Η Σοφία Παθέκα είχε παντρευτεί τον επιχειρηματία Λεωνίδα Παπασταύρου. Το ζευγάρι περνούσε σοβαρή κρίση στη σχέση του εδώ και κάποια χρόνια. Παρόλα αυτά, έκαναν μερικές προσπάθειες να σώσουν τον γάμο τους για χάρη των δύο τους παιδιών, ηλικίας 15 και 20 ετών.

Τελικά όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με την Σοφία Παθέκα να φεύγει από το σπίτι, όπου ζούσαν μαζί σαν οικογένεια, στα βόρεια προάστια.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!